![]() |
Odp: Tuckerowie
to jest genialnen!
Helga wymiata i jej nowa fryzuren też<3! Różowen ciuchen <33 podziwiam cię, skad ty bierzesz te pomysły? :D |
Dzięki za komentarze! :)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Na ostatnim zdjęciu wyraźnie widać jak biedna niedoceniana Susan jest ładna <3 Ładne łoczęta!
Oczywiście kibicuję dla Helgi w zrzucaniu zbędnych kilogramów. Ejj, czemu mąż ją zostawił! Przecież ona jest c u d o w n a! Czekam na kolejny odcinek! :3 |
To jest tak śmieszne, że aż nie wiem jak to wyrazić :D
Chciałabym tylko zwrócić uwagę, że nie jest konieczne podciąganie tych "trójkącików" od dymków aż do ust postaci. Wystarczy je nakierować na głowy, bo tak to trochę dziwnie wygląda. |
W ciąży!? Wow to Adam z Susan zaszaleli. :D
Będzie kolejny pozytywnie walnięty Tucker? :D Może odziedziczy wygląd po..Heldze! xD A Susan jest serio laska..Oczywiście nie tak piękna jak moja Helga. :) I love you Helga! |
Jak zawsze świetny i bardzo śmieszny odcinek :)
Uwielbiam Helgę, rozwala mnie za każdym razem, gdy się pojawia xD |
Za każdym razem czytam to z takim uśmiechem, nawet jak właśnie skręca mnie z bólu :) Helga jest bombowa, ale ja serio kocham Susan! :D
Szósty Tucker?! To już armagedon :D |
Yay! *.* Dzięx za tyle komentarzy! :D
Cytat:
No i wreszcie zaczęliście dostrzegać też innych bohaterów, nie tylko Helgę XD Bo jeśli jej kult w tym OJSG przyćmi wszystkich Tuckerów, to trzeba ją będzie uśmiercić ;) |
OK wszyscy są świetni tylko nie uśmiercaj!!!! Ty sadysto nie dasz się biednemu ludowi Helgą nacieszyć, co my w tym życiu mamy ...
Tak na serio to każda postać jest ciekawa i dużo wnosi do odcinków, bez nich tak świetnych sytuacji by nie było wiadomo, pisz więcej i częściej. :) |
Cytat:
Te przezroczyste dymki są o wiele ładniejsze, jednak nie stać mnie na worda, czy inny "drogi program". Tegoż dymka zrobiłam w Photofiltre, Gimp robi trochę ładniej, ale stanowczo za dużo to wymaga roboty. Muszę jeszcze sprawdzić, czy w Photofiltre da się łączyć zaznaczenie. No a kończąc offtop, to naprawdę świetny pomysł i ta rodzina jest naprawdę super! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:32. |