![]() |
Odp: The Sims 3 Na studiach ZAPOWIEDZIANY
A mnie się własnie bardzo podoba, simorośl to taka kreatura elfo-podobna z usposobienia i tutaj dobrze to widać
ta z trójki o wiele fajniej zrobiona niż dwójkowa |
dwójkowa sto razy lepiej zrobiona imho. ta trójkowa jest śmieszna poprostu
|
Simorośl wygląda jakby miała glony na głowie :] Dwójkowa faktycznie lepsza.
|
Mi podoba się strój simorośli, włosy byłyby ok gdyby nie te brązowe "pasemka", przez które włosy wyglądają paskudnie. Mam nadzieje że te pasemka będzie można zmienić na zielono.
|
Fajnie ;D coś mi się tak wydaje, że z tym dodatkiem będzie można poszaleć ;> Nie mogę się już jego doczekać, szczególnie ciekawią mnie studenckie rozrywki i graffiti ...
|
mnie najbardziej ciekawią te otwarte wykłady i mieszkanie w akademiku :)
|
Szczerze mówiąc, to nie mogę się doczekać tego dodatku bardziej niż czterech pór roku. :) Uwielbiałam studia w dwójce pomimo, że były nudnawe, wiec i w trójce je będę bardzo lubiła.
|
Sims na studiach był moim ulubionym dodatkiem w sims2 i jedynym powodem, dla którego nadal w ogóle trzymam sims 2 na komputerze :)) także bardzo się cieszę z tego dodatku, będę go już miała jutro (albo pojutrze, zależy od mojego wujka :)) i chyba znowu się wciągnę w grę :P
Simorośl wygląda świetnie! Śmiesznie, ale mi się podoba :) Najbardziej interesuje mnie jak po polsku będzie się nazywał taniec gangnam style :D |
ma ktoś już grę albo wie gdzie można ją dostać ?
|
Cytat:
W Europie gra będzie już w sklepach do pojutra (raczej jutro już powinny być w każdym), niestety w sprzedaży w Polsce wystawią je dopiero za 2 dni.. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:22. |