![]() |
Odp: Zadanie trzecie - głosowanie
Cytat:
|
Pierwsza ognia, druga wody, trzecia powietrza i czwarta ziemi.
Nie mylę się? ;) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na temat reszty się nie wypowiem, bo szkoda moich słów, nie będę się tłumaczyć bo przeważnie to tłumaczą się Ci, co są najbardziej winni, a sprawdza mi się to za każdym razem. Nie rozumiem tez postawy co niektórych. Ale to już osobna sprawa. Widocznie nikomu tutaj nie można już ufać, ani na nikim polegać, dzięki wam, straciłam jakąkolwiek wiarę w ludzi. Nie obmywam się z winy, bo to sensu żadnego nie ma, ale NIKT TU NIE JEST BEZ WINY. Powtarzam NIKT. I Restless, jeśli Twoje słowa odnośnie przeprosin były szczere, to ja również przepraszam wszystkich, których w jakikolwiek sposób uraziłam. Nie chcę się z nikim kłócić, mimo że niektórzy już mnie skreślili. Mam swój honor, w przeciwieństwie do co niektórych i potrafię przeprosić. Ale również nie będę brała całej winy na siebie, bo każdy tutaj ma coś na sumieniu. To tyle ode mnie. |
A więc ze szczerym sercem mówię, że głosowałam na najlepszych według mnie i, jak widać, nie tylko mnie. :)
|
Cytat:
|
ojesu, wy nadal się kłócicie? Zdążyłam dojechać do domu i umyć włosy. Szkoda, że mój pierwszy raz w 4Ż będę tak wspominać :<
|
Po co się tak w ogóle kłócić? Starczy zamienić sondy w następnym konkursie na pw do moda/admina, który nie bierze udziału w konkursie i tyle. Niech te wiadomosci zostaną w skrzynce i w razie wątpliwości można pokopiować kto wysłał i na kogo.
No chyba, że macie możliwość ukrycia głosów, to wtedy pw raczej zbędne. Z własnego doświadczenia wiem, że (w razie jak coś jest nie tak) wina zawsze spada na organizatora, niestety. Poza tym, wina nigdy nie leży po jednej stronie, a większości przypadków jest to zwykle nieporozumienie. Możliwe, że z czegoś tak małego urósł wam gigant. A może tak rozejm i powtórka ostatniego zadania? W końcu z nim był największy problem. Szkoda konkursu :) |
Hmm... Nie komentuję sprawy z ziemią, ale do cholery! Co robi założyciel konkursu (wiem, nie on jeden nim jest, ale i tak ma do wszystkiego dostęp) w konkursie? kto mu udowodni wchodzenia na niektóre strony? Coś mi się nie wydaje, że ktoś udałby się do np.: Multimedii, o rachunek, albo faktórę, której pewnie by nie dostał. No cóż, wyszło jak wyszło, ale dziękuję wszystkim osobom, które oddały głos na moją (byłą) drużynę (Która już zostanie moją rodziną). Pragnę podziękować również ogniowi, który wspierał nas od dawna. Dziękuję mojej drużynie za te wszystkie konfy na gg, za śmiechy z innych ludzi (nie podaję nicku) za wymyślanie 4 zadania (Rudzia^^) i za wszystko co było dobre. Osobiście godzę się z faktem, że moje pierwsze 4Ż zostały wg mnie zakończone wygraną(Przynajmniej za niedługo będą). Sądzę, że tzw. MK zostały założone nie raz, ale kto to sprawdzi? Wiem, że IP itp, ale zawsze są prywatni znajomi. Jeżeli następne 4Ż zostaną prowadzone przez uwielbianego przeze mnie Administratora, Creatora oraz świątecznego Dekoratora TS3, Pana Gingersa to z wielkim szacunkiem, ale moje palce najwyżej mogą wylądować w mojej du**e niż na klawiaturze, aby wystukać słowa "Biorę udział" albo coś w tym stylu. Uważam, że na forum można policzyć dobrych administratorów, ale oczywiście, że czarna owca musi być. Dziękuję uczestnikom 4Ż, którzy mało brali udział w dyskusji np: Myrtek? Jeszcze raz dziękuję za te wszystkie miłe chwile w moim PIERWSZYM udziale w 4Ż, ale uważam, że było warto <3 Poznałem bliżej nowych użytkowników, którzy chyba mnie zaakceptowali^^. Dziękuję za współpracę mojej drużynie, dziękuje uczciwym przeciwnikom, oraz kochanej publiczności, która oddawała głosy na moją drużynę.
Nie wiem czy nie zrobić sobie przerwy na forum, bo moja psychika nie wytrzyma tego co się dzieje. Nie sądzę, że całe moje życie po przyjściu ze szkoły musi wyglądać tak: "No cholera? Co on znowu wymyślił? Jakim cudem z minuty na minutę dostali głos?". Dziękuję i Pozdrawiam. @UP: Zauważcie, że razem ze wzrostem zadań, ilość osób głosujących też wzrastała, podejrzane czy przypadek zainteresowania? |
Hola hola. Chcę coś powiedzieć!
Jesteście wszyscy śmieszni, aż mi się nie chce wierzyć, że dorosła, aż zbyt dorosła kobieta jak rudzielec zachowuje się w tym momencie ABSURDALNIE. Od razu było mówione, że za TAKIE łamanie regulaminu, jak zrobił to Kenny grozi dyskwalifikacja. Dojrzała osoba, poczuwająca odpowiedzialność za swoją drużynę wyraziłaby skruchę i przeprosiła. Jednakże rudzielec czuje się pokrzywdzona- pytam więc czym? W naszym temacie nie było mowy kompletnie o tym co to w innych drużynach. Po co? Gingers był sprawiedliwym opiekunek i organizatorem, pogodził te dwie role ze sobą, nie rozumiem waszego oburzenia. Jak mogliśmy być faworyzowani, skoro zwycięzca został wyłoniony drogą GŁOSOWANIA. Kompletnie nie rozumiem waszej dziwacznej logiki. Jesteście kompletnie niedojrzali i szukacie dziury w całym, tylko dlatego aby wybielić siebie. To przez was samych ta cała "zabawa" stała się chorą rywalizacją, bo od początku wam NIC nie pasowało! Altair, Kenny- wybaczcie, jesteście dla mnie jak dzieci. Nie mogę inaczej tego określić, ale potwierdzacie bądź też zaniżacie swój wiek. Ale rudzielec? Myślałam, że przynajmniej po dojrzałej (tak mi się wydawało) kobiecie można spodziewać się innych reakcji. Czy to forum to sens waszego cholernego życia? Czy nie potraficie przyznać się do błędu i PRZEPROSIĆ? Tak najzwyczajniej w świecie? Zrobiliście szopkę z tych całych 4Ż wszem i wobec obwieszczając, że to jest do dupy, to wam się nie podoba, a to że coś tam a to że sroś tam. PARANOJA. Tyle w tym temacie. Brak słów. Dziękuję. edit: Altair zostań agentem FBI, nieźle Ci idzie. Cytat:
|
Loool ja już za siebie przeprosiłam, na kolanach klękać nie będę, a paranoją jest teraz to co Ty piszesz, więc skończ mnie oczerniać, bo sobie tego nie życzę.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:20. |