![]() |
Odp: The Sims 3 Rajska Wyspa
Podoba mi się. Mam już Studenckie życie i Po zmroku,prawie mam 4 pory roku i Pokolenia więc Rajską też wypatruję,bardzo fajna zapowiedź.
|
Przyznam ogólnie, że ten cały podwodny krajobraz jest na serio ładny c: Tak to jakoś klimatycznie wygląda, aż czasem samemu się chce tam być :3
|
obiecałam tłumaczenie....
Nowa okolica będzie składała się ze stałego lądu oraz kilu małych wysepek,wypatrujcie miejsc okrytych mgłą, być moze odkryjecie jakas nowa wyspe.Wlascicielem wyspy jest ten,ktory ja odkryl. Punktem centalnym stalego ladu jest park,ktory skupia wokol siebie budynki publiczne,zas blizej plaz znajduja sie hptele oraz przystanie,gdzie np. mozna lowic ryby.Duzo budynkow czeka na wykonczenie,wiec mozecie dac pofolgowac Waszej wyobrazni do tego dojdzie opcja,ze bedzie mozna stawiac domy w wodzie na palach.Nowa okolica nie jest okolica,ktora musicie odwiedzac albo wyjezdzac na wakacje,jest stala okolica,w ktorej mozna normalnie grac bez koniecznosci podrozowania. Barki W raz z tym dodtkiem dojdzie mozliwosc mieszkania na barkach-statkach,niestety nie bedzie mozna na nich stawiac gotowych domow,tylko budowac wlasne od podstaw,do wyboru beda statki-pacele o wymiarach od 10×8 do 20×15. Mozna uzywac statkow jako drugiego domu,ze wzgledu na mala powiezchnie albo tylko i wylacznie na nim mieszkac,wystarczy poszukac portu w okolicy i zakupic statek.Teraz bez ograniczen mozecie podrozoac po calym dostepnym swiecie,bez problemow z dostaniem sie w kazdej chwili na lad,plynac samemu albo motorowka.Wystarczy zakupic odpowiedni srodek transportu i trzymac go w porcie. Plywajace fundamenty maja wiele zastosowan.Jezeli ktos ma ochote,to zamiast zbudowac na nich dom,moze zbudowac jakas parcele publiczna np. klub,jezeli posiada sie dodatek Po Zmroku. Urlop w Raju Drugim podstawowym elementem tego dodatku sa hotele,ktore mozna stawiac w kazdej oklicy,nawet w Egipcie czy Francji. Kilku gwiazdkowe posiadaja nawet wlasne Spa,gdzie mozecie wyslac swojego sima na masaz,pielegnacje twarzy lub ciala. W wiekszych hotelach posiadajacych basen,jest do dyspozycji zjezdzalnia i bar przy basenie. CDN. |
być może gdzieś przeoczyłam, ale ciekawa jestem czy będzie można samemu wybudować hotel :) Hotele to jest genialny dodatek <3
|
Tak, będziemy mogli wybudować i prowadzić hotele samodzielnie :)
|
Czy pewne jest na 100%, że będziemy mogli budowac hotele również w innych otoczeniach typu: sunset valley, francja, egipt itd.? Bo pierwsze słysze o tej mozliwości, którą widze z 2 posty wyżej w tekście przetłumaczonym.
Skoro tak ma byc, to bedzie można też nurkowac w ładnych głębinach w sunset valley, miec dom na balach w innej dzielnicy/ otoczeniu, spotkac syrene w Bridgeport? |
Tak, były chyba nawet zdjęcia adekwatne do tego co mówisz.
To chyba oczywiste że dodatek nie będzie dotyczył tylko jednej okolicy. ;p |
Wiadomo, tylko czy głebiny w sunset valley albo egipcie beda udekorowane, a nie świecily pustkami. Czy bedzie mozna samemu je dekorowac rafami koralowymi i stawiac skarby. Wolałabym gotowe ładne głębiny. W bridgeport nie wyobrażam sobie tych głębin.
I czy będzie dostepna edycja wyłaczenia syren (tak jak wiedźmy, wróżki itd.) |
Z tego co mi wiadomo Isla Paradiso posiada parcele podwodne, czyli te głębiny jak to nazywasz, więc myślę że jeśli już to prędzej dadzą nam opcję ustawienia tych lokacji, niż zrobią gotowce przypadające na każde miasto.
A co do syren myślę że opcja powinna być, nie wiem jak to jest z simoroślą, ale chyba też można je wyłączyć. |
Orientuję się ktoś czy będzie jakiś cmentarz syren ?
Na dodatek czekam, Rajska Wyspa będzie to największe miasto z całej serii The Sims 3 http://1.bp.blogspot.com/-h5iSiDSy9Z...aradies_09.jpg Źródło: TwojeSimy.com http://www.twojesimy.com/2013/06/raj...nie-tylko.html |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:53. |