![]() |
Odp: The Sims 3 Studenckie Życie - problemy z grą
Cytat:
|
Cytat:
|
Po aktywacji gry w Origin sama się rejestruje, chociaż czasem to trwa nawet kilka tygodni.
|
a ja mam taki problem... nie dość, że gra (wyjazd Simsa z SV do Uniwersytetu) zajął mu 11 minut (gdzie normalnie gra ładuje się w 43 sekundy), to teraz gdy włączam podgląd miasta nie mam zaznaczonych budynków - "kawiarnia", "akademik", etc. oczywiście w ustawieniach mam zaznaczone "wszystko".
ma ktoś jakiś pomysł na rozwiązanie? :| |
Miałam nieraz ten problem już dawno, pomagała zmiana aktywnej rodziny. Na studiach jest to niemożliwe więc musisz poczekać aż sim wróci do domu i wtedy zmienić aktywną rodzinę. Po powrocie do twojej rodziny już powinno być ok.
|
Niekoniecznie , ja klikałem cały czas na podgląd miasta , (np) dom , podgląd miasta , dom a na podglądzie dawałem praca i dom , wszystko , nocne życie wszystko itd. i za którymś razem pomogło ;)
|
Moi Simowie nagle przestali się starzeć, i to wszystkie rodziny w całym otoczeniu (oczywiście mam włączone starzenie się), a co dziwniejsze, w innym otoczeniu nie ma tego problemu. Próbowałam zmieniać długość życia, odhaczać i zaznaczać opcję starzenia się - nic. Jest jakiś sposób, żeby to rozwiązać, czy niestety muszę się już pożegnać z tym otoczeniem (a wolałabym tego uniknąć)?
|
Cytat:
|
Cytat:
Tylko, że teraz mam problem żeby wysłać córki jednego z bliźniaków. Wcześniej wszystko mi dobrze chodziło a teraz ładuje się pasek do 98% i są porady w kółko te same. Miasto ładuje się już z 20 minut i nic nie wskazuje na to, że się naładuje. Mody mam aktualne, żadnych nowych dodatków też nie dodawałam, nie wiem o co chodzi. Ktoś ma jakiś pomysł? Co tu może być wadliwego? Może to przez Rajską Wyspę? Ma ktoś taki problem? |
Może to pomoże:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:52. |