TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Dżiglipaff 07.08.2013 01:30

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

ja kupię od razu

lubie nowe simsy, do 3 przekonywałam sie 2,5 roku od premiery, bo wszystko było inaczej niż w 2 i mi się nie podobało

felipe312 07.08.2013 09:52

Ja TS4 nie kupię, ze względu na to, że wydałem dużo pieniędzy na trójkę i szkoda mi tak porzucić trójkę. A poza tym po premierze 4, trójka stanieje więc sobie będzie można uzupełnić kolekcję :)

scavo 07.08.2013 10:25

Dobra, przyznam... Ciekawi mnie co będzie w TS4, tylko nie oczekuję cudów c; Ta grafika mnie już mało interesuje, bo i tak wiem że będzie brzydka :/ No chyba że jakoś super-hiper polepszą do czasu wydania, lub do SimsCamp'u. Może nawet już jest polepszona... ?
W każdym razie, po premierze pooglądam filmy itd., a potem zrobię coś złego by zobaczyć czy kupię xD Na szczęście na gwiazdkę nowego laptopa dostanę :33 Tylko za pewne będzie tak jak z trójką - gra tylko na nowy dodatek ;__; Chociaż wątpię że będę bawił się w dodatki, bo raczej nie dostanę super-duper-hiper nie wiadome jak nie ziemskiego laptopa, że kliknę guzik włączania i już mogę używać laptopa :D

Searle 08.08.2013 12:04

Odp: The Sims 4: TYLKO NEWSY

Cytat:

Napisał Letown (Post 1744081)

"Pierwsze zdjęcie: "W The Sims 4 nie ma rzeczy nieosiągalnych!", co oznacza, że gracze będą mogli zmieniać WZROST i FIGURĘ Simów w TS4!

O tak, brakowało mi różnorodnego wzrostu w grze. Na reszcie ruszyli głową i dodadzą taką możliwość w czwórce :)

Everlasting 08.08.2013 14:22

Pozwolę sobie na poprawienie błędnego opisu jednego zdjęcia :redface:
EA nie podpisało zdjęcia "W The Sims 4 nie ma rzeczy nieosiągalnych!", ale "Jeśli moglibyście stworzyć własny strój na konferencję prasową EA, w co ubrałby się Wasz Sim?" !
I to jest warte uwagi, bo łatwo można żyć w błędzie. Opis nie dotyczy suwaków na wzrost, ale tworzenia ubrań. Tak krótki tekst jest bardzo niejasny, więc niewiele możemy na ten temat powiedzieć, ale jest kilka opinii:
-Rozbudowany system kolorowania ciuchów- dodawanie własnego logo, nadruku, więcej kanałów zmiany koloru.
-Bodyshop w podstawie! Bodyshop, piękny, cudowny warsztat, taki jaki znamy z dwójki (popieram tą opinię xD)
Więc na przyszłość, nie wierzcie jakimś tumblrom, na których ludzie mogą wypisać co im się żywnie podoba, tylko sprawdzonym stronom (DOTsim, Sims Vip)

Searle 08.08.2013 15:35

Cytat:

Napisał Everlasting. (Post 1744274)
Pozwolę sobie na poprawienie błędnego opisu jednego zdjęcia :redface:
EA nie podpisało zdjęcia "W The Sims 4 nie ma rzeczy nieosiągalnych!", ale Jeśli moglibyście stworzyć własny strój na konferencję prasową EA, w co ubrałby się Wasz Sim? !

Buuu. No to już mniej mi się to podoba. Bez sensu. To już 4 odsłona simów - powinien być suwak wzrostu!

sophisticated 08.08.2013 16:34

Suwak wzrostu wprowadza dodatkowe komplikacje, np. przy animacji pocałunku - trzeba dostosować animację tak, żeby strony całowały się np. w usta, a nie, że jedna całuje powietrze, a druga cycki. :D Może chcą uniknąć takiego nakładu pracy. Poza tym, moim zdaniem, jednolity wzrost miał też nieco podpowiadać w jakiej grupie wiekowej znajduje się sim.
Wątpię, żeby się za to wzięli, ale fakt faktem, trochę tego grze brakuje.

Malin 08.08.2013 16:45

Searle, ale przecież nic straconego ;) W końcu niewiele jeszcze wiemy o tej grze, a właściwie nic, więc nie traćmy nadziei ;) Wydaje mi się, że ten suwak dojdzie, w końcu to już czwarta część, więc wypadałoby wreszcie taką opcję wdrożyć... Czekam na niespodzianki, wierzę, że będą (i to pozytywne!).

Lubie 08.08.2013 17:41

Moim zdaniem brak suwakow wzrostu nie jest taki straszny. Nie zebym wolal, ze kazdy sim ma taki sam wzrost, ale dobrze by bylo, gdyby zrobili, zekazdy sim jest wiekszy o pare simowych centymetrow od simek.

Kenny McCormick 08.08.2013 18:06

nie no, według mnie suwaki może nie, ale np. 3, czy 5 opcji wzrostu sima :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:18.