![]() |
Odp: Oceń moderatora/administratora - cz. 3
@ up: Wybaczam :P
Myślę, że jest to trafiony pomysł :). Przekazałam pomysł wyżej, ale myślę, że wszyscy się zgodzą ;). |
też się przestawiłem, prawdę mówiąc nie pomyślałem, że to mogłoby być kłopotliwe, ale żaden problem ;)
|
Ja również zmieniłam tryb ninja na normalny :) I szczerze mówiąc, również nie wpadłam wcześniej na to, że może to sprawiać kłopoty.
|
kłopotliwe, nie kłopotliwe. po prostu większość przyjmuje że jak czegoś nie widać to tego nie ma. później są tylko problemy że nie widać władzy na forum. ale dobrze że takie kroki zostały podjęte :)
|
Ja przez swoje dwa lata "rządów" siedziałam na niewidoku i jakoś wszyscy wiedzieli, że ktoś taki jak Liv jest na forum i że coś robi o_O
No ale tak, popieram. Dopiero niedawno rzuciło mi się w oczy, jak wiele osób z administracji "ukrywa się" ;) A tak przecież nie powinno być. |
Livko, ale Ty byłaś no-lifem :P Ty zawsze byłaś :D
przynajmniej, jak ja czegoś potrzebowałem to byłaś zawsze xD Co do offtopu, to kiedy Rudzia napisała tego posta, sprawdziłem, czy u mnie jest offtop. I wszystko było normalnie... |
Odeszłam :D Zablokowałam prawie na forever swoje konto ;) A teraz szkoda mi usuwać tego... Już mam tyle postów.
|
Cytat:
Ban za multikonto dla tej pani :D No i popatrz - nadal mam do nich nosa xD |
HasłoMasło - to ty Bjork? O_o
|
Na fali forumowych zmian powrócił do nas Caesum :)
Witamy :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:51. |