![]() |
Odp: Księga Skarg i Zażaleń
jest tak dalej. dzisiaj o 3:07 dostałam ponownie taką wiadomość.
|
Jeszcze mogę spróbować zmiany nicka.
|
Wiem!
Ustawcie sobie, żeby Was nie wylogowywało z forum :) Ja nie dostałam ani jednego takiego maila :D |
Zgadzam się z Liv. Nie dość, że będziecie bezpieczni to jeszcze nie będziecie musieli wiecznie wpisywać loginu i hasła :)
|
I rodzeństwo będzie mogło pisać głupoty z waszych kont :D Same korzyści :)
Też mam ustawione automatyczne logowanie, ale mam wątpliwości, czy to zależy od tego. Bo przecież na forum można się logować z kilku komputerów jednocześnie ;) |
to przeciez jest oczywiste ze to nic nie da ;)
|
Cóż, mogę na chwilę obecną zaproponować jedynie uaktualnienie hasła. Dobre hasło powinno się składać z liter dużych i małych, cyfer oraz znaków takich jak ! @ # etc. Nie radzę używać haseł składających się z samych słów. Ponadto nie powinno się mieć takiego samego hasła do konta i poczty.
Co do IP, z tego co widzę są na czarnych listach, a więc są popularne ze swojej raczej złośliwej aktywności. |
http://forum.thesims.pl/member.php?u=40672
Dlaczego te konto ma bana? W dodatku napisane jest, ze multikonto Nightfall? Który admin taki mądry? Dla wyjaśnienia, konto należy do mojej siostry, która i tak nie korzystała z tego konta, więc najakiś czas używał go obecny Nightfall... Brak słów po prostu. |
Cytat:
ale czy w sumie było to zgloszone administracji?,może jak byś zglosiła to by nie bylo problemu ;) pozdrawiam... :) |
Właśnie zgłaszam skargę?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:45. |