TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 - Skok w przyszłość - proste pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65625)

Frezja 28.01.2014 19:25

Odp: The Sims 3 - Skok w przyszłość - proste pytania i odpowiedzi

Nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie? :|

anie_1981 29.01.2014 21:37

Odnośnie rozmowy skrzatów, to albo masz jakiś bug, albo nie wiem, może oba Simy muszą mieć dobry nastrój... Nie wiem, bo zawsze mam jednego skrzata, a ostatnio wcale, bo są co nieco absorbujące, Simy zwyczajnie nie mają na nie czasu.

Frezja 30.01.2014 16:22

Co do skrzatów, to już jest ok. :) Po ponownym wyruszeniu w przyszłość mogą normalnie pogadać. Teraz mam tylko problem z Almanachem Czasu. Kiedy na niego klikam nic się nie dzieje. :( Raz weszłam do gry, klikam i zero reakcji. A poprzednim razem działał. Nic w międzyczasie nie ściągałam. Mogę jeszcze sprawdzić czy działa w innej rodzinie i czy też przestanie działać po pewnym czasie. Ale jest jakiś sposób, żeby zaczął działać? :|

Paulla 02.02.2014 10:53

Mam edycję limitowaną Skoku w przyszłość, pobrałam zestaw kwantowy wg instrukcji, ale nie umiem go znaleźć w grze. Ktoś coś poradzi? Do jakiego działu w trubie kupowania dopisano zestaw kwantowy?

Hebe 02.02.2014 11:41

A zainstalowałaś go w laucherze?

Paulla 02.02.2014 12:00

Tak, status: zainstalowane.

Zielona Herbata 02.02.2014 12:37

Nie wiem, czy ktoś już taki irytujący błąd miał. Kiedy wchodzę do trybu kupowania (lub do CAS) i chcę wyjść z trybu kupowania albo wybieram sima, cały czas mi niby ładuje i nie mogę przejść do trybu życia. Kończy się tym, że muszę ręcznie grę wyłączyć. Co ja mam zrobić? Na każdym savie tak mam. :\

anie_1981 03.02.2014 21:58

Może jakiś wadliwy mod? Szczerze, to ja mam tyle modów i dodatków CC, że jak tworzę nową rodzinę np., to akceptowanie jej trwa nieraz z pół godziny. Nauczyłam się cierpliwie czekać :P A tak zupełnie szczerze, to spróbuj wyczyścić cache gry. Czasem to pomaga.

Zielona Herbata 08.02.2014 14:43

Nie mam żadnych modów, a byłabym wdzięczna, gdybyś mi powiedziała, jak wyczyścić cache gry, bo dosłownie jestem w tym zielona.

cher000 08.02.2014 15:11

Zielona Herbata- Wchodzisz do Dokumenty/Electronic Arts/The Sims 3 i kasujesz pliki CASPartCache,compositorCache,scriptCache i simCompositorCache.
Wchodzisz do folderu WorldCaches i Thumbnails i usuwasz wszystko.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:49.