![]() |
Odp: The Sims 4 - wrażenia z gry, recenzje
AMSTA, ja grę kupiłam a mi się nie crashuje, nie mam błędów z powyciąganymi dziećmi i ani razu nie wywaliło mnie do pulpitu, także ja mimo wydanych tych pieniędzy, jestem zadowolona.
Nie wiem z czym wiążą się te błędy w grze, ale dziwi mnie, że jedni je mają a inni nie (a każdy w domyśle posiada przecież oryginał). |
Cytat:
|
Ok, dzięki za odpowiedzi. W najbliższym czasie zaopatrzę się i dam znać co i jak.
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
Możesz rzucić tym kodem? :D |
Cytat:
|
a ja nie umiem grac w 4:( po pierwsze bmdenerwuje mnie brak rzeczy ktore juz byly a znow sa zabrane. czy tylko u mnie nie mozna obracac swobodnie przedmiotu w trybie kupowania? u mnie tylko "," obraca przedmiotem - co jest irytujace jak sie gralo x czasu i obracalo myszka. brakuje mi mozliwosci wyboru tekstur. a najgorsze ze nie umiem zlapac watku:( wiec puki co buduje i mebluje. tworze simow. nir wiem kim by mogl byc moj sim i tak marnie u mnie z tym graniem. moze czlowiek wyrasta, a moze grywalnosc srednia
|
Crash w The Sims 4 występuje tylko wtedy jak mamy pirata. Ponieważ w dniu premiery wyszła pierwsza łatka, która naprawia problem, a pirata nie da się załatać bo trzeba by było zarejestrować go na Originie, a to niemożliwe w przypadku nielegalnej kopii gry :) W przypadku kiedy nasza karta graficzna jest za słaba to raczej pokazuje się komunikat odpowiedni.
beata18ns wejdź w opcje gry i zmień sterowanie kamerą na "tak jak w The Sims 3" powinno Ci to ułatwić sprawę. Obiekty obracaj najlepiej klawiszami < oraz > . |
Cytat:
Doniesienia o rzekomym niewyrobieniu się przy usługach są tyle samo warte co te o braku wystarczających umiejętności załogi EA by dodać baseny. Uważam, że to celowe działanie by jak najwięcej wyciągnąć od graczy w płatnych dodatkach. Bo na dodanie usług w darmowej aktualizacji nie liczę. Usunięcie kultowych funkcji jest bardzo mocno odczuwalne. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:01. |