TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - wrażenia z gry, recenzje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67257)

Sqiera 09.09.2014 12:08

Odp: The Sims 4 - wrażenia z gry, recenzje

AMSTA, ja grę kupiłam a mi się nie crashuje, nie mam błędów z powyciąganymi dziećmi i ani razu nie wywaliło mnie do pulpitu, także ja mimo wydanych tych pieniędzy, jestem zadowolona.
Nie wiem z czym wiążą się te błędy w grze, ale dziwi mnie, że jedni je mają a inni nie (a każdy w domyśle posiada przecież oryginał).

Mamełe 09.09.2014 12:17

Cytat:

Napisał Sqiera (Post 1831609)
AMSTA, ja grę kupiłam a mi się nie crashuje, nie mam błędów z powyciąganymi dziećmi i ani razu nie wywaliło mnie do pulpitu, także ja mimo wydanych tych pieniędzy, jestem zadowolona.
Nie wiem z czym wiążą się te błędy w grze, ale dziwi mnie, że jedni je mają a inni nie (a każdy w domyśle posiada przecież oryginał).

Również nie miałam jeszcze ani jednego błędu, nie wiem dlaczego niektórzy mają a niektórzy nie. Regularnie robię aktualizacje sprzętu, jeszcze nie ściągałam żadnych nieoficjalnych rzeczy do gry. Gra śmiga jak talala.

AMSTA 09.09.2014 12:39

Ok, dzięki za odpowiedzi. W najbliższym czasie zaopatrzę się i dam znać co i jak.
Pozdrawiam

Lubie 09.09.2014 13:44

Cytat:

Napisał AMSTA (Post 1831607)
Chodzi o to, że jak mam wydać 150 zł i wkurzać się bo gra będzie się crash'owała to średnio mi się widzi taki interes...
Z drugiej strony jestem ciekawa jak to śmiga a najlepiej przekonam się osobiście..

Ale to, że komuś crashuje nie znaczy, że Tobie też będzie. Wszystko zależy od komputera (i wersji gry)

Agor-ia 09.09.2014 13:56

Cytat:

Napisał Irbis (Post 1831586)

A teraz najgorsze: bliźnięta.
Na szczęście znalazłam kod który umożliwia zmianę wszystkiego w CASie :D

Irbis, jeśli masz rodziców o różnej karnacji to może się tak zdarzyć, że dzieci z jednej ciąży będą w dwóch różnych kolorach, po prostu nie są to bliźniaki, a dwojaczki ;) W grze oczywiście nie ma takiego rozróżnienia, ale sam fakt, że z jednej ciąży można mieć dzieci różnej płci dowodzi tego, że nie każda podwójna simowa ciąża jest ciążą bliźniaczą.

Możesz rzucić tym kodem? :D

Lady88 09.09.2014 14:08

Cytat:

Napisał Agor-ia (Post 1831620)

Możesz rzucić tym kodem? :D

Najpierw wpisujemy testingcheats true, a następnie cas.fulleditmode

beata18ns 09.09.2014 14:41

a ja nie umiem grac w 4:( po pierwsze bmdenerwuje mnie brak rzeczy ktore juz byly a znow sa zabrane. czy tylko u mnie nie mozna obracac swobodnie przedmiotu w trybie kupowania? u mnie tylko "," obraca przedmiotem - co jest irytujace jak sie gralo x czasu i obracalo myszka. brakuje mi mozliwosci wyboru tekstur. a najgorsze ze nie umiem zlapac watku:( wiec puki co buduje i mebluje. tworze simow. nir wiem kim by mogl byc moj sim i tak marnie u mnie z tym graniem. moze czlowiek wyrasta, a moze grywalnosc srednia

Levkoni 09.09.2014 17:10

Crash w The Sims 4 występuje tylko wtedy jak mamy pirata. Ponieważ w dniu premiery wyszła pierwsza łatka, która naprawia problem, a pirata nie da się załatać bo trzeba by było zarejestrować go na Originie, a to niemożliwe w przypadku nielegalnej kopii gry :) W przypadku kiedy nasza karta graficzna jest za słaba to raczej pokazuje się komunikat odpowiedni.

beata18ns wejdź w opcje gry i zmień sterowanie kamerą na "tak jak w The Sims 3" powinno Ci to ułatwić sprawę. Obiekty obracaj najlepiej klawiszami < oraz > .

Chloé 09.09.2014 17:29

Cytat:

Napisał Absolem (Post 1831648)
Crash w The Sims 4 występuje tylko wtedy jak mamy pirata. Ponieważ w dniu premiery wyszła pierwsza łatka, która naprawia problem

Pleciesz :P Gdyby było jak piszesz, to żadna osoba mająca oryginał nie skarżyłaby się na crashe, a wiadomo że jest inaczej. Ja również doświadczyłam jednego grając na oryginale.

Doniesienia o rzekomym niewyrobieniu się przy usługach są tyle samo warte co te o braku wystarczających umiejętności załogi EA by dodać baseny. Uważam, że to celowe działanie by jak najwięcej wyciągnąć od graczy w płatnych dodatkach. Bo na dodanie usług w darmowej aktualizacji nie liczę. Usunięcie kultowych funkcji jest bardzo mocno odczuwalne.

Lubie 09.09.2014 17:35

Cytat:

Napisał Bindi (Post 1831651)
Pleciesz :P Gdyby było jak piszesz, to żadna osoba mająca oryginał nie skarżyłaby się na crashe, a wiadomo że jest inaczej. Ja również doświadczyłam jednego grając na oryginale.

Mam grę oryginalną, nie miałem ani jednego crasha.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:01.