TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Konkursy - Archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=279)
-   -   Bitwa o Sima - edycja zimowa: ETAP I (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67606)

konformistyczny lodzik 11.01.2015 20:45

Odp: Bitwa o Sima - edycja zimowa: ETAP I

Cytat:

Napisał Everlasting (Post 1844755)
Charionette, mogę prosić BŁAGAĆ o przedłużenie terminu? jeden dzień mnie serio zbawi :( Zdjęcia mam zrobione, muszę to tylko zlepić w photoshopie a na jutro i tak mam dużo do zrobienia... błagam :thank:

wysiadam, wybaczcie...
to tylko -1 pkt
nie martw się, niektórzy z góry mogą mieć -2, sooo :D :like:

Charionette 11.01.2015 21:15

Wybaczcie, ale czy to są jakieś żarty?! Otrzymałam 3 (słownie: trzy) prace. Przez 17 dni tylko trzy osoby podjęły się wykonania podjętego przez siebie zobowiązania. A co z resztą? Gdzie jakieś wytłumaczenie, cokolwiek (jest jedna osoba usprawiedliwiona do której nic nie mam)? Muszę przedyskutować sprawę z Pinkim.
Póki co konkurs zawieszony!!

konformistyczny lodzik 11.01.2015 21:24

Cytat:

Napisał Charionette (Post 1844761)
Póki co konkurs zawieszony!!

cieplutko pozdrawiam osoby, które się postarały i oddały pracę :lovers:

polecam też trzymanie się zasad konkursu, które coś tam wspominały o banach :rolleyes:

miłego wieczoru :) :) :)

a na przyszłość polecam rozwiązanie z większą ilością utrudnień, o, o! :redface: ;P

mimo wszystko, pozdrawiam również organizatorów i jurry ;))

FakeYourDeath 11.01.2015 21:35

szkoda, bo specjalnie dzisiaj siedziałam nad swoją pracą...

Pink Panther 11.01.2015 21:44

Dobra, przedyskutowaliśmy to.

Po pierwsze, nie wiem, czy bardziej jesteśmy źli, czy bardziej nam przykro, że tak bardzo zlekceważyliście sobie konkurs. Jak już ktoś się czegoś podejmuje, to powinien tego przestrzegać.

Czasu było wystarczająco dużo. 17 dni? Poszliśmy Wam tak bardzo na rękę, ale Wam i tak było mało. Nie ma opcji, żeby przedłużyć termin. A co z resztą, która nie oddała prac?

Zgodnie z regulaminem konkursu (odsyłam do pkt. 20.) następujące osoby otrzymują dwutygodniowego bana oraz zakaz brania udziału w kolejnym konkursie wieloetapowym:
- massdnm123
- FresH
- LepkiePaluszki23
- Everlasting
- KarolinaJ

Prace oddali natomiast: Ata, konformistyczny lodzik i FakeYourDeath. Te trzy osoby przechodzą automatycznie do finału konkursu. Na dniach ogłosimy kolejne, ostatnie już zadanie. Każdy z Was będzie w pewnym sensie zwycięzcą, ponieważ osoba, która w finale zajmie 1. miejsce, otrzyma rangę na 6 miesięcy, 2. miejsce - na 3 miesiące, a 3. miejsce - na jeden miesiąc.

Chciałbym też ogłosić, że póki co wstrzymamy się z organizacją kolejnych Bitew o..., skoro uczestnicy mają takie podejście do konkursu.

Lubie 11.01.2015 21:50

chciałem tylko powiedzieć, że bardzo dobrze mi sie oceniało prace :D bardzo dobrze dogadywalismy sie z innymi jurry :D

a na powaznie, moglibysmy chociaz zobaczyc prace, ktore przeszly do finalu? ;D

konformistyczny lodzik 11.01.2015 21:50

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1844765)
Dobra, przedyskutowaliśmy to.

Po pierwsze, nie wiem, czy bardziej jesteśmy źli, czy bardziej nam przykro, że tak bardzo zlekceważyliście sobie konkurs.

nie wszyscy :3

Cytat:

Czasu było wystarczająco dużo. 17 dni? Poszliśmy Wam tak bardzo na rękę, ale Wam i tak było mało. Nie ma opcji, żeby przedłużyć termin. A co z resztą, która nie oddała prac?

Zgodnie z regulaminem konkursu (odsyłam do pkt. 20.) następujące osoby otrzymują dwutygodniowego bana oraz zakaz brania udziału w kolejnym konkursie wieloetapowym:
- massdnm123
- FresH
- LepkiePaluszki23
- Everlasting
- KarolinaJ

R.I.P Dawid :C [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]

Cytat:

Chciałbym też ogłosić, że póki co wstrzymamy się z organizacją kolejnych Bitew o..., skoro uczestnicy mają takie podejście do konkursu.

również nie wszyscy :3 :lovers:

Czekamy, jak z tego miejsca serdecznie dziękuję za konkurs :) Mimo wszystko było miło, ta sprzeczka na początku tego zadania była również przyjemna! :fun: ahh, no i wszystko kiedyś się kończy - teraz tylko czekać na zadanie finałowe no i życzę wszystkim powodzenia! :hihi:

Pink Panther 11.01.2015 21:51

Cherrie je ma, wstawi, jak wróci na forum ;)

konformistyczny lodzik 11.01.2015 21:51

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1844769)
Cherrie je ma, wstawi, jak wróci na forum ;)

czekamy i ściskamy paluszki! :love: :fun:

Charionette 11.01.2015 22:47

Bany wlepione, prace wklejone do tematu.
Gratuluję tym, którzy oddali prace. Fajnie, że Wam się chciało :)

Cytat:

a na przyszłość polecam rozwiązanie z większą ilością utrudnień, o, o!
To było naprawdę takie trudne? Zawsze myślałam, że prawdziwe utrudnienia to np. żadnych dodatków z internetu, zero obróbki graficznej. Całe życie w błędzie :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:47.