![]() |
Cytat:
|
Cytat:
swoją drogą, w nocy może czasami sim się przebudzić i opuścić dom aby właśnie takiego skrzata "odbić". |
Cytat:
|
u mnie nic ciekawego sie nie wydarzylo... ;( domyslalam sie ze to raczej normalne ale mialam cos takiego: umarl mi sim i pewnego dnia objawil sie jako duch :P "polecial" na pierwsze pietro mojego kochanego domku i zaczal krzyczec na swoja zona ktora spala! o co mu biegalo? moze o to ze ona flirtuje ze sprzataczka? :D
|
Misia starsze jush ytrochę rozrywało a potem rozbiło domek dla lalek. A tak na marginesie i w ogóle nawiasem i ogólem mówiąz moja simka zaszła w ciążę i się zacięłam przy porodzie w kółko się kręciła :wacko:
|
A jak się"odbija nocą" te gnomy ??
|
Cytat:
|
kod
Motherlode - 50.000
Kaching - 1.000 |
Moja simka czekała na chlopaka zeby się wyknąć z domu nocą. Leżała sobie i oglą dała gwiazdy czekając na niego. Ale z nieba spadł meteoryt i ją zabił :(
a miałam też drugi dom. Tam mieszkała dorosła simka i siostry bliźniaczki które się cią gle kłuciły i bily. I ta jedna nastolatka uciekla z domu!!!! a tą drugą i jej matkę uśmierciłam. I gra się skończyła bo nie było już w tym domu nikogo. i bylo napisane że parcela jest do sprzedaży bo te simki na pewno by sobie tego życzyły. ale co się stało z tą która uciekła z domu? Nie ma jej w skrzyni rodzin :( |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:29. |