TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dziwne zdarzenia :D (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=8523)

snowedi 31.10.2004 18:35

Cytat:

Napisał Kara_kara
balbina biedak chciała zjeść jedzonko po urodzeniu dziecka a nie udało się jej - po prostu pobiegła z nim do ubikacji i wrzuxiła je do toalety!

wrzucila do toalety dziecko czy jedzonko? ;) chyba raczej to jedzonko

rainne 31.10.2004 20:15

Cytat:

Napisał Moonia
Nie wiem, czy to można zaliczyć do dziwnych zdarzeń, no ale już napiszę :) Młoda para Simów wprowadziła się do ładnego domku. Następnego dnia Simkę przyszła odwiedzić jej mama. Tak na marginesie, tą mamą jest Nina Kaliente, ta ruda, która teraz jest już emerytką i wygląda odstraszająco :P No dobra, więc córka poszła porozmawiać z mamą, a później usiadła sobie na kanapie. A Nina nagle zaczęła się szczerzyć i zacierać ręce. Myslałam, że postanowiła wrócić do domu, ale ona skręciła do ogródka, jeszcze trochę się tak poszczerzyła, zasmiała się, obróciła na boki i... ukradła mi gnoma;\ No kto jak kto, ale matka? Wiem, że to pewnie normalne zdarzenie, ale mi sie jeszcze nie przytrafiło :)

taaa... zupełnie normalne... miałam to kilka razy i od tego czasu nie umieszczam ozdób ogrodowych ;)
swoją drogą, w nocy może czasami sim się przebudzić i opuścić dom aby właśnie takiego skrzata "odbić".

AstroDesta 31.10.2004 20:18

Cytat:

Napisał apes666
A ja widziałam, jak oni wariująto z sufitu spada psychiatra, lata nad nimi i ich bada, bo oni nie mogą przyjać do wiadomosci, że są małzeństwem, ale jak on sobie pójdzie to juzwszystko jest ok.
PS On naprawdę lata.

heheh u mnie to samo. Póżniej Simy chodziły i płakały po kątach :|

trawka 01.11.2004 06:29

u mnie nic ciekawego sie nie wydarzylo... ;( domyslalam sie ze to raczej normalne ale mialam cos takiego: umarl mi sim i pewnego dnia objawil sie jako duch :P "polecial" na pierwsze pietro mojego kochanego domku i zaczal krzyczec na swoja zona ktora spala! o co mu biegalo? moze o to ze ona flirtuje ze sprzataczka? :D

Cocaine 01.11.2004 06:45

Misia starsze jush ytrochę rozrywało a potem rozbiło domek dla lalek. A tak na marginesie i w ogóle nawiasem i ogólem mówiąz moja simka zaszła w ciążę i się zacięłam przy porodzie w kółko się kręciła :wacko:

apes666 01.11.2004 09:22

A jak się"odbija nocą" te gnomy ??

rainne 01.11.2004 10:14

Cytat:

Napisał apes666
A jak się"odbija nocą" te gnomy ??

znaczy wstaną i pójdą do domu złodzieja, żeby zabrać im swojego gnoma/skrzata ogrodowego (idą same, my nie opuszczamy razem z nimi parceli).

simomanka 01.11.2004 13:08

kod

Motherlode - 50.000
Kaching - 1.000

bumbo2 01.11.2004 13:44

Moja simka czekała na chlopaka zeby się wyknąć z domu nocą. Leżała sobie i oglą dała gwiazdy czekając na niego. Ale z nieba spadł meteoryt i ją zabił :(

a miałam też drugi dom. Tam mieszkała dorosła simka i siostry bliźniaczki które się cią gle kłuciły i bily. I ta jedna nastolatka uciekla z domu!!!! a tą drugą i jej matkę uśmierciłam. I gra się skończyła bo nie było już w tym domu nikogo. i bylo napisane że parcela jest do sprzedaży bo te simki na pewno by sobie tego życzyły. ale co się stało z tą która uciekła z domu? Nie ma jej w skrzyni rodzin :(

rainne 01.11.2004 13:48

Cytat:

Napisał bumbo2
Moja simka czekała na chlopaka zeby się wyknąć z domu nocą. Leżała sobie i oglą dała gwiazdy czekając na niego. Ale z nieba spadł meteoryt i ją zabił :(

a miałam też drugi dom. Tam mieszkała dorosła simka i siostry bliźniaczki które się cią gle kłuciły i bily. I ta jedna nastolatka uciekla z domu!!!! a tą drugą i jej matkę uśmierciłam. I gra się skończyła bo nie było już w tym domu nikogo. i bylo napisane że parcela jest do sprzedaży bo te simki na pewno by sobie tego życzyły. ale co się stało z tą która uciekła z domu? Nie ma jej w skrzyni rodzin :(

gdybyś nie uśmiercała tamtych simek, to córka by wróciła tuż przed swoimi urodzinami.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:29.