![]() |
Odp: Czy zabijacie swoich Simów?
Pisałem tu czy nie? Nie wiem xP
Ja to w simsach jedynka robiłem to na różne sposoby :) Oczywiście nie etyczne! 1. Robiłem więzienia i tak oni umierali z głodu, czasami były pożary ;) 2. Uff... Tworzyłem piękne chałupy z zniszczonymi tapetami i meblami(abrakadabra rlzz) :D Była tam przemoc, seks, głód i chaos :D 3. Pożary, pożary, pożary :) |
nigdy nie zabijalam specjalnie simow, chyba, ze juz bardzo mi sie nudzilo. wtedy sprawdzalam, czy kostucha uda sie przeblagac XD.
zwykle, gdy che sie jakiegos pozbyc z danego domu, po prostu go zenie je z kims, albo zapraszam. |
Magia wow Ty zyjesz :P Ahh te pamietne miesiace w sanatorium :P Mmm :P
Edit: Taaa ja tez ich zabijalem :PP Najczesciej basen i pozary, rzadziej glodowka ]:-> |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasem jak mi się nudziło to robiłam rzeźnię. :P
Simowie umierali z głodu ew. wzniecałam pożary. xP Ale tak ogólnie mówiąc to raczej ich nie zabijałam. ;) |
A mnie kiedyś coś napadło i pozabijałam wszystkie rodzinki z maxisa. Później żałowałam...
|
wedlug mnie najciekawsza smiercia jest glodowka;) lubie tez topic w basenach
|
Ja nie lubię zabijać simów.To chyba dlatego że horrory omijam szerokim łukiem...xD
|
Ja z reguły nie zabijam, bo nie gram za często na kodach. Zabijam tylko "kodziarzy" i wtedy, kiedy chcę mieć cmentarzyk (czyli baaaaaaardzo rzadko)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:26. |