![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
A ja mam pytanie odnośnie fundamentów.
Czy mają one jakieś zalety? Co one dają simom? |
Domy wyglądają ładniej i przede wszystkim realistycznie.
No i można zrobic piwnicę :) |
No i podwyższają dom.
|
Tyle że system traktuje fundamenty jak oddzielne piętro. Przez co możesz zrobić mniej "pełnowartościowych" pięter.
|
No to jak ma się NŻ to chyba lepiej robić domy bez fundamentów. To można mieś garaż przy domu.
Szkoda że tak późno się o tym dowiedziałem, bo zrobiłem sporą chatkę z fundamentami a teraz bardziej by się opłacało robić nową niż przebudowywać. :( Dzięki za pomoc :) |
gdzieś w dziale poradniki jest opisane, jak robić garaż przylegający do domu z fundamentami. :)
|
No tak, ale czy teren nadal jest równy wtedy?
|
Teren jest równy, a garaż przylega do fundamentów jak zwykła ściana i nie ma właściwości niepożądanych.
|
Dzięki.
Mam kłopot z celem życiowym. Ustawiłem mojemu simowi za pomocą SimPE cel życiowy: Rozwinąć wszystkie umki na max'a. Zrobiłem to (bez pomocy programu SimPe ani innych rzeczy lecz normalnie w grze) i spada mi aspiracja. Już mi spadła do złotej. Czemu ta się dzieje? I nie mam wspomnienia od zdobycia 10 poziomu kondycji (10 poz robiłem w basenie). |
Witajcie, mam pytanie. Bardzo ważne dla mnie. Czy w The Sims 2 bądź The Sims 2 Nocne Życie jest lustro z apteczką? A jeżeli tak to gdzie je znajdę, a jeżeli nie to czy jest jakiś inny sposób na sprawdzenie płci i ilości dzieci w brzuszku? Pilne.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:54. |