![]() |
To o siostrach.. albo nauczycielce.. albo jeszcze inna.. No nie wiem wybierz sama! A.. excytujące to dla Ciebie...?
Twoje jest bardzo fajne, super, pisz dalej! Jaki słodki masz avatar.. :) O wiele lepszy niż poprzedni... |
1. Super historyjka! Czekam na więcej... :D
2. Tak, prawda. Avek świetny! Tamten mi się nie podobał. :P |
Dzięki dla wszystkich za wszyściutko :*:* całuski dla obydwuch osób.....no nie wiem Zong ja bym chciala zn ów o siostrahc
odc. 44 - Maciek? - zapytałam - No. = Gdzie jest Lara> - Została w domu. - odparł beztroskoi położył moją rękę na swojej. - Boże, wzywam taxi.- Signam po komórkę i wykręciłam zanjomy mi numer. Przejechałam ostrożnie przejściei stanęłam na postoju. Kiedy wróciłam do domu usłyszałam szum wody. - Maciuś? - wyszeptałam ze łzami w oczzach ;(. - Ona się tylko bawi. - uspokoił mnie mąż - obawiam się że nie. - odparłam i otworzyłam drzwi od łazienki. Natychmiast buchnął z tamtąd potok wody. Zalał mnie do kostek. - Boże boże, ona zaleje sąsiadów, - jęczałam wylewając wodę do wanny. Lara jak się okazało robiła pranie dla swoich laleczek. :/. Wytłumaczyłam jej że to jest niebezpieczne takie pranie ale ona już poszła do kuchni - Jak to się stało..... - Że zapomniałem ją wziąć? No dobra no, byłem zbyt podekscytowanym nowym dzidziusiem,- przyznał ze wstydem Maciek. OD razu łzy napłynęły mi do oczu....on się naprawdę cieszył. ************* miesiąc pó.źniej Maciuś cies się naprawdę z mojej dwumiesięcznej ciąży. Za trzy miesiące będzie wiadomo co to jest. Ja bym znowu chciała chłopca....kiedy poczuję chłopczyński instyknt........ |
Dalej o tych... Czy w ogóle o całej rtodzince a może tylko o córkach Edyty?...
|
Uff.... Jak ja tu dawno nie byłam!!! Czy może ktoś się stęsknił?! Myślę, że tak... Nie mogę się połapać w mojej bardzooo starejjj historyjce i zacznę jakąś nową nowelkę pt.: "Dwie miłości".
Prolog: "Andrea wraz z chorym ojcem przeprowadza się do SimŚwiatowa. Ma pracę jako nauczycielka w pobliskim gimnazjum i tam poznaje...." |
Ostatnio byłaś w lipcu.. Dostałaś PM z wilkami, o które mnie wtedy, w Czerwonolandii prosiłaś?
|
Cytat:
|
Sama Ci wysłałam trochę później.. We wrześniu.. Cały sierpień byłam na wakacjach.. I mi się nie chciało w lipcu... Ale teraz to już piszmy telenowele! Karuś, to którą chcesz? Napiszę 1 odcinek jak tylko odpiszesz! Napisz jak najszybciej! No i co to dla Ciebie jest ekscytujące?!
|
A może takie sprawy to na PM? Proszę o historię o Edytce.....
odc. 45 Czuję już delikatniutkie ruchy maluszka. jestem szczęśliwa że dzidziuś rozwija się tak jak powinien......ale coś jest jednak nie tak. Mój brzuszek w ciąży z Larą....ach no tak, to były bliźniaki. Cieakwe na jakie dziecko wychowa się teraz córka mojego ojca. Który już dawno dawno zmarł. - halo! - usłyszałam nagle nad sobą - Mówiłeś coś? - zapytałam jak wybudzona ze snu - Pytałem czy idziesz pooglądać wózki do sklepów. - odparł - ale po co? Przecież i tak mam już upatrzony. - A to jaki? - ubierz się to zobaczymy. - pomogłam mu założyć kurtkę i wyjechałam z nim, Za drzwi. Lara szła za nami powolutku szybciutko przebierając nóżkami. Doszliśmy do Centrum Handlowego SImSSSSim, i weszliśmy do środka. Skierowałam się do sklepiku "Bajka" i weszłam tam razem z Maćkiem,. przeszłam do drugiej sali i podeszłam do wybranego modelu. - No nie wiem....- wymruczał Maciek - Co ci się w nim nie podoba? - zapytałam wprost - Firma - Bebe Confort to bardzo dobra firma. - (ta firma istnieje naprawdę), - No więc dobrze ale jaki model? - zapytał znudzony - Mi się podoba ten: - po czym wskazałam na granatowy wózek z granatowo - srebrnym podwoziem - A jak się nazywa? - Trophy Avenue Air 6. - poweiedziałam (ten model gteż istnieje)/ - No fajna nazwa. I funkconalny. - No jasne. Na razie potrzeba tylko nosidełko, a potem się kupuje specjalną nasadę. - Kup od razu nasadę. - doradził mi i pojechał z Larą w łóżeczka i przewijaczki. Poprosiłam lo złożenie wózka w to takie z nasadką i popchnęłam gładko wózek. Poszłam głebiej do sklepu....nagle usłyszałam huk......... |
Przepraszam :) Karuniu.. Znowu huk :P Ciekawe, co zdarzy się dalej? A teraz o córkach Edyty.. Dziesięcioraczki! Jaki nadać tytuł? Jutro, może dzisiaj pierwszy odcinke.. Muszę się zastanowić.. Może w formie pamiętnika jednej z dziewczyn? Może jako trzecia osoba? Może pamiętnik Edyty? I jaki tytuł?... Tyle tych spraw... Wiem co ma się stać, a nie wiem rzeczy najważniejszych.. Muszę się jeszcze zastanowić.... Może mi pomożecie?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:13. |