![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Żałoba nie będzie trwała aż tak długo, do tego czasu nie ma szans na zmiany w wyglądzie forum.
A avy i sygny to już Wasza indywidualna sprawa i podejście do tej katastrofy. |
zrobienie czarnego tla to dla nas naprawde duzo roboty, trzeba by bylo do tego zaangazowac administratora, ktory moze to zrobic, a on jest tutaj niezwykle rzadko. Zgodze sie po prostu z Liv. Avy i sygny ustawiajcie sobie, jesli chcecie. To nawet lepsze, ze wy zalujecie i macie to w sobie, a nie ma oficjalnych znakow, ktore de facto nie mowia o tym, co mysla userzy.
|
mogę zmienić logo na górze strony i dodać wstążkę, chociaż nie wiem czy coś z tego będzie, bo bez administratora nie ma sensu robić. bo jeżeli pojawi się po żałobie to po co wstawiać.
|
Chciałabym aby został dodany poddział tutaj :
http://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=247 Są simy,domy i Śmieszne screeny, błędy, inne... , a gdzie jest miejsce na prezentowanie np. swoich innych obiektów których nie dajemy do pobrania ? Chciałabym pokazać obrazy,ale nie mam gdzie. |
Dlatego ten trzeci dział nazywa się (...)inne... i tam możesz przecież zaprezentować swoje obrazy.
|
dodać shoutbox
|
sa shoutboxy w profilach
|
Ale taki wspólny by też byl fajny.
Chcesz sie zapytać coś np. 5 osób to musisz co 60sec(taa wnerwiające) pisać wiadomości do nich. a Takto szybciej. vB ma taką opcje (byłem adminem pamiętam^^) |
syf by byl, pewnie co chwile ktos pisalby tam jakies bzdury i zrobiloby sie zamieszanie
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:23. |