![]() |
Pilne!!! Mam problem...z tą głupią magią...!!!
Nie znalazłam takiego tematu....więc...
Jak nauczyc moją simkę/sima czarów? Jedna moja simka jest najlepszą przyjaciółką czarownicy, ale i tak nie ma jakiejś opcji: NAUCZ SIĘ CZARÓW czy cos. Może to jakoś inaczej... |
Odp: Co z tą magią...
Aby zostać czarodziejem białej lub czarnej ciemności trzeba mieć najlepszy przyjaciel albo 100/100
wtedy pojawia się opcja naucz mnie magii ciemności lub jasności. |
Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !
hej mam pytanie :)) jak i czy w ogóle można zrobić, taki taras czy coś:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...1t:429,r:1,s:0 drugi link: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...0&tx=117&ty=68 z góry dzieki |
Budujesz normalne piętro, tylko zamiast ścian są te płotki.
A żeby widzieć parter, nie pokrywasz całego piętra podłogą ;) |
dzięki <3
a tak btw. to na dole nie widać tego tego pięterka? :( bo mi właśnie o to chodziło :) |
Piętro widać z parteru, jeżeli są włączone oba poziomy. Jeśli się włączony tylko parter, wtedy nie widać piętra.
|
Ale też trzeba zaznaczyć w opcjach graficznych gry takie coś jak "chowaj nieaktywne obiekty" czy podobnie nazwane...
|
Gdzieś był podany kod którego nie mogę teraz znaleźć. Włączał on możliwość kontroli współlokatorów. Wiecie jaki to jest kod? :D
|
Cytat:
Wartość false umożliwia wyłączenie wolnej woli współlokatorów (i zwierzaków). BoolProp ControlPets on/off Wartość on włącza kontrolę nad współlokatorami (i zwierzętami). *** Znalazłam coś takiego. |
O właśnie, dzięki! O to chodziło.
___ Jestem taka mądra, że napisałam 'współlokatorów' a mieli być ci, no co się ich przez tel szuka xd. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:28. |