![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
Ja kupię jak zwykle na Allegro. Wiem, że podobno jest już aukcja z Pokoleniami, ale nie podoba mi się tam forma wysyłki. Nie chcę płacić za kuriera! Ja zawsze wybieram formę płatności list pocztowy priorytetowy. Też jest szybko, a o wiele taniej niż kurier.
|
Ja się cieszę , że odbieram w Promenadzie :D , od razu po karate jadę z rodzicami do Promenady (Warsaw) oszczędzam 10zł na wysyłce i oszczędzam
|
A ja pewnie kupię w MediaExpert w mieście obok.
|
Ja zamówię na empik com ale to dopiero jak kasę uzbieram co nie jest takie łatwe. Wiec, kupie pewnie długo po premierze możliwe że pod koniec czerwca dopiero. No i oczywiście odbiór w salonie empik bo mam blisko.
|
Miłośniczko - nie prościej skorzystac z magicznego dnia jakim jest Dzień Dziecka :D ?
|
no nie bardzo ponieważ prosiłam mamę by mi kupiła dodatek po zmroku więc na pokolenia będę musiała sobie uzbierać tak, jak na akcesoria impreza w plenerze. Miałam uzbierać na Po zmroku ale doszłam do wniosku że zanim uzbieram to za dużo czasu mi zajmie. No chyba że bym sprzedała the sims 2 ze wszystkimi dodatkami ale szkoda by mi było więc wolę być cierpliwa. A co do pokoleń to owłosienie jeśli już, to moje simy będą miały ale tylko na rękach i nogach jeśli będzie taka opcja by tylko tam było.
|
Cytat:
|
Hehe, a ja pracuję w sklepie z elektroniką i mogę grę wziąć sobie na najmniejszej marży :D
|
Cytat:
|
ja najpierw sprawdzę w sklepach, a jak nie bd to na allegro
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:54. |