TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16705)

Vanillienné 03.10.2005 14:26

Wskrzeszeniomat, musisz dojść so pewnego szczebla kariery jako Okultysta (kariera paranormalna), i kupujesz to urządzenie (nagrody zawodowe) Wzywasz śmierć, płacisz jej i w zależności od tego ile zapłacisz, żyjesz dalej albo jesteś zombie... ^^

Agniesia86 03.10.2005 15:19

Thx

Dzieki wielkie :)

madziaq 10.10.2005 15:58

pytanie: czy ktos wie gdzie mozna znalezc w trybie kupowania te eee powiedzmy mate do jogi (stoliczek)??

TU JEST FOTKA!

to cos jest w sklepie druga skora, jak sie kliknie jest opcja joga...

berata 10.10.2005 16:52

Cytat:

Napisał madziaq
pytanie: czy ktos wie gdzie mozna znalezc w trybie kupowania te eee powiedzmy mate do jogi (stoliczek)??

TU JEST FOTKA!

to cos jest w sklepie druga skora, jak sie kliknie jest opcja joga...

Hmmm... to nie jest żadna mata, tylko stolik. Nie pamiętam, w której kategorii to było, ale w każdym bądź razie szukaj gdzieś tam. ;) Aha... i nie tylko na tym stoliku można ćwiczyć jogę.

Agita 10.10.2005 19:17

Cytat:

Napisał fanka_dory_liisy
Wystarczyło chwilkę rozejrzeć się po tematach, Xero. Widziałam w Empiku dodatek za 79.90, więc pewnie coś koło tego.

Z poważaniem,
fanka_dory_liisy

Tak w Empiku 79,90 ale ja kupiłam w Tesco za 69,90, a gratis był notez z NŻ :P promocja z notesami się skończyła, ale gra jest tam dalej za 69zł, aha w Media Marktcie też tyle kosztuje.

Nabi 11.10.2005 20:42

pytanie

ja jestem początkującą jesli chodzi o TH NŻ, nawet ich jeszcze nie kupilam, dlatego tez mam pytanie bo nigdzie tutaj nie znalazlam jakiegos bardziej konkretnego opisu całego dodatku dlatego tez moje pytanie brzmi:
czy spawdziło sie to że będąc na własnej parceli (no w swoim domu) widac inne sąsiednie domy?
i czy nastolatki moga jeżdzic do centrum i czy mogą stać sie wampirami?
ekhm opcja SZUKAJ bynajmniej u mnie nie działa juz od dawna.... a nie mam czasu czytac te prawie sto stron....z gory dzieki za odpowiedz ; ]

Nisinën 12.10.2005 06:30

Cytat:

Napisał Nabi
ja jestem początkującą jesli chodzi o TH NŻ, nawet ich jeszcze nie kupilam, dlatego tez mam pytanie bo nigdzie tutaj nie znalazlam jakiegos bardziej konkretnego opisu całego dodatku dlatego tez moje pytanie brzmi:
czy spawdziło sie to że będąc na własnej parceli (no w swoim domu) widac inne sąsiednie domy?
i czy nastolatki moga jeżdzic do centrum i czy mogą stać sie wampirami?
ekhm opcja SZUKAJ bynajmniej u mnie nie działa juz od dawna.... a nie mam czasu czytac te prawie sto stron....z gory dzieki za odpowiedz ; ]

Można widzieć sąsiednie domy, jeśli sobie tak ustawisz w opcjach :P
Nastolatki chyba mogą stać się wampirami (ja zrobiłam to za pomocą kodu, ale przez ugryzienie chyba też się da) :P a co o centrum to nie wiem, nie sprawdzałam :P

I wcale nie trzeba było czytać wszystkich stron, tylko kilka ostatnich, bo cały czas ktoś pyta się i te rzeczy :P

simon66 12.10.2005 09:35

Cytat:

Napisał Nisinën
Można widzieć sąsiednie domy, jeśli sobie tak ustawisz w opcjach :P
Nastolatki chyba mogą stać się wampirami (ja zrobiłam to za pomocą kodu, ale przez ugryzienie chyba też się da) :P a co o centrum to nie wiem, nie sprawdzałam :P

I wcale nie trzeba było czytać wszystkich stron, tylko kilka ostatnich, bo cały czas ktoś pyta się i te rzeczy :P

przeraszam ze pytam ale jakiego kodu trzeba uzyc by stac sie wampirem?
wpisalem "boolProptestingCheatsEnabled true " i nie było takiej opcji
czy jest jakis inny kod?

saya 12.10.2005 09:50

Też chciałabym to wiedzieć... W temacie o wampirach był podany jakis kod, ale albo on u mnie nie działa, albo nie umiem z niego korzystać :con:

cornishonka 12.10.2005 10:06

Cytat:

boolProptestingCheatsEnabled true
spacja.

boolProp testingCheatsEnabled true.

wciska sie z shiftem na sima, jak na poczatku nie bedzie tej opcji, wciska sie 'wiecej' i powinno byc 'make vampire'. jak nie dziala to nie wiem co sie stalo;d

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:12.