TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Kariera - dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=54921)

Ejak 31.03.2011 16:39

Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

Cytat:

Napisał aniuchna (Post 1371893)
Witam

Moja simka maksymalnie rozwinęła wynalazczość, otrzymała okazję z instytutu naukowego... wszystko zebrała i otrzymała rdzeń życia. Niestety gdy klikam na warsztat nie pojawia się opcja stworzenia sim-bota, ani żadnego nowego wynalazku. Czy potrzebne są jakieś dodatkowe surowce oprócz złomu i rdzenia życia?

Tak, aby stworzyć Simbota, należy zebrać:

1 pallad (nieprzetopiony)
1 szlif sercowy różowego diamentu
10 owoców życia
100 jednostek złomu

Cynthia 09.04.2011 10:17

Twinbrook

Cześć!
Otóż, jestem rozdarta nad kupnem The Sims 3: Kariera.
Możecie mi opowiedzieć trochę o Twinbrook?
Czy jest to ciche i spokojne miasto? Jakie są w nim parcele publiczne i jakie rodziny w nim mieszkają?
Czekam na odpowiedzi,
Tajemnica

patryk916 09.04.2011 10:37

Odp: Twinbrook

Twinbrook jest szarym,cichym,smutnym miastem.Co do rodzin to jest różnie,są świry i wredni a są przyjacielscy i mili.Centrum miasta jest takie jak pisałem a obrzeża to slamsy i bagna.Jak kupujesz Karierę to kup(warto) ale mieszkaj w innym mieście niż Twinbrook.

Scheiße 09.04.2011 12:57

@up a czy przypadkiem nie jest tak, że jak masz Karierę i grasz np w Bridgeport to opcje z Kariery nie działają?

Chryzantem Złocisty 09.04.2011 12:58

nie,nie jest tak.

Cynthia 12.04.2011 14:45

Odp: Twinbrook

Cytat:

Napisał Patryk_Bieber (Post 1385789)
Twinbrook jest szarym,cichym,smutnym miastem.Co do rodzin to jest różnie,są świry i wredni a są przyjacielscy i mili.Centrum miasta jest takie jak pisałem a obrzeża to slamsy i bagna.Jak kupujesz Karierę to kup(warto) ale mieszkaj w innym mieście niż Twinbrook.

Dzięki:)
Jednak swoim zwyczajem trochę pogram w tym Twinbrook, ale potem znowu przerzucę się na SV lub BP. I jedno pytanko, czy w Twinbrook mieszka rodzina Racket?

Ejak 13.04.2011 09:15

Tak mieszka.

Santarni 15.04.2011 07:17

Przeglądam to co tu piszecie i mnie trafia:D...
Egzaltujecie sie smiesznymi rzeczami w sumie, ale kady ma prawo cieszyć sie z czego chce:D
JA mam proste pytanie, na które nie znalazłem odpowiedzi:

Mozna kupowac parcele, cos na nich budowac i zarabiac... Juz przetestowałem kupowanie, ale....
Co budować i w jaki sposób zarabiać????
Ktś próbował?
Nie wiadomo jak się do tego zabrac.
Jakas podpowiedz...

suomii 15.04.2011 08:05

Ja uwielbiam Twinbrook. Ten klimat, simowie i wogóle bagna. Lubię takie mokre i ponure miejsca. A co do kariery, żeby nie było offtopu, to narazie wypróbowałam tylko stylistę. Później mam zamiar wziąć się za strażaka ;p

Owl Finch 15.04.2011 09:21

Ja nie przepadam za Twinbrook. Jest jakieś... No sama nie wiem. Dziadowate ;x SV jak do tej pory najlepsze. Nieduże i przyjemne, brakuje tylko pustych działek, żeby ustawiać te wymyślne nowe parcele typu remiza strażacka czy salon.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:03.