![]() |
Odp: Belle Rose
Cytat:
Cytat:
Cytat:
najpierw miała być dla Marco ale nie pasowała mu ani trochę, więc otrzymał ją Colin ;) i już Ci pisałam, że nową wersję Juriego zobaczysz w odcinku F4 :D Cytat:
Cytat:
a odcinek jak dla mnie za gładki, no ale to był trzeci jaki napisałam w ciągu tygodnia i pewnie dlatego taki efekt ;) Cytat:
Cytat:
a teraz, z okazji, że temat przekroczył 900(!!!)postów, coś wam zacytuję: Cytat:
|
diabeł nie kobieta
@down, kto nie wie? >D |
@up oj tam, oj tam >DDD
a ja juz chyba sie domyslam z kim Mei rozmawia w tym fragmencie :D ojjj, bedzie ciekawie : DDD |
Cytat:
Cytat:
Wiadomo z kim rozmawia Mei :D. |
Cytat:
Cytat:
od razu będziecie chcieli następny :D Cytat:
Cytat:
Cytat:
chciałam wam po prostu zrobić smaka xD |
Cytat:
A teraz na poważnie. Rozmowa zapowiada się ciekawie, pytanie brzmi: jak dojdzie do spotkania? Rzeczywiście, to trochę podejrzane, że nie wywaliła fotki, zastanawiam się, [czy] co[ś] mu odpowie. Pisz szybko ten odcinek, nie trzymaj nas w niepewności :P. Mam nadzieję, że dobijesz do 1000 postów :) |
Fragment fajny, ale... chrupusia jeszcze lepszy :D Dobre, dobre.
Czy akcja dzieje się w pokoju Mei? Czyli pewien pan nawiedzi ją na jej terytorium. |
zapowiada się naprawdę ciekawie, już nie mogę się doczekać następnego odcinka :D
Ja też wiem, z kim rozmawia Mei, nie trudno było się domyślić :P Chrupku... powinieneś pisać parodie :P |
Chrupciu, ostatnia linijka tekstu mnie rozwaliła :D
niestety, Mei tak nie odpowie Chrisowi xD natomiast co do tego co mu odpowie to chyba przeszłam samą siebie, bo nie miałam akurat tak, pociągnąć tej akcji :P nooo i nie ukrywam, że chciałabym dobić do tysiąca postów, ale nie wiem czy to jest możliwe ;) Searle tak, akcja dzieje się w pokoju Mei i oprócz Chrisa i czarnuli jest tam ktoś jeszcze, ale nie powiem kto, bo to niespodziewanka :P powiedzmy, że jest to rozmowa w cztery oczy, ale taka nie do końca :D Nesyetta nie napisałam nigdzie, że to następny odcinek :D to po prostu jeden z kolejnych trzech, ale który, to nie powiem :P |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[mimo iż temat był solidnie czyszczony xD] Cytat:
szczerze mówiąc, domyślam się, kto to może być, ale milczę jak grób |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:03. |