TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Belle Rose (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56095)

rudzielec 26.08.2011 19:24

Odp: Belle Rose

Cytat:

Napisał Libby (Post 1438664)
Cieszę się, że Alia i Colin się pogodzili. Chociaż jakoś za gładko poszło :P.

poszło gładko, bo oni nie pożarli się tak bardzo, jak to w zwyczaju miała robić Mei, która od razu prała Marco po gębie i wyrzucała go z domu :D
Cytat:

Co do odbicia Marco też jakoś tak bezproblemowo... Do końca się zastanawiałam, czy Dante i Chris nie porwą go np. przed domem Mei.

tak miało być bezproblemowo... :>
Cytat:

Colin nieźle wygląda w nowej fryzurze, choć w starej też nie było mu źle ;). Czemu Juri nie zmienil uczesania :P?

a bałam się, że ta fryzura się nie przyjmie :P
najpierw miała być dla Marco ale nie pasowała mu ani trochę, więc otrzymał ją Colin ;)
i już Ci pisałam, że nową wersję Juriego zobaczysz w odcinku F4 :D
Cytat:

Będę wspaniałomyślna, Maxa możesz zostawić przy życiu :P. W sumie nawet go trochę polubiłam, dość dawno temu ;).

no proszę! jeden Lambert może zostać przy życiu, czy może Dantego równiez oszczędzić? :D
Cytat:

Jeśli chodzi o Mei i Marco to ładna scena :). Generalnie cały odcinek jakiś taki gładki :P.

przy scenie z Mei i Marco miałam się bardziej rozpisać, ale w ostateczności zostało jak zostało ;)
a odcinek jak dla mnie za gładki, no ale to był trzeci jaki napisałam w ciągu tygodnia i pewnie dlatego taki efekt ;)

Cytat:

Napisał muffindance (Post 1438671)
Jak moglas zmienic Colinowi fryz!? :( W tamtym bylo mu chyba lepiej :D XD Hmmm, jednak "ładnemu we wszystkim ładnie" :D

no właśnie, ładnemu we wszystkim ładnie :P

Cytat:

Napisał muffindance (Post 1438671)
nie namieszaj zbyt duzo. :P jednak musze dodac, ze chetnie zobacze jakas mega tragiczna smierc :D

no nie namieszam zbyt dużo, ale wystarczy na tyle, żeby niektórzy chcieli mnie zakopać w ogrodzie na żywca xD

a teraz, z okazji, że temat przekroczył 900(!!!)postów, coś wam zacytuję:
Cytat:

- Skończ te gierki, od dawna na mnie nie działają...
- Ach tak? - zapytał – Więc wytłumacz mi jedną rzecz – podszedł do biurka, po czym szarpnął szufladę tak mocno, że cała jej zawartość wysypała się na podłogę. Schylił się i spomiędzy sterty bibelotów, wyjął fotografię, którą podarował Mei dawno temu - Powiedz mi, co to jest? - zadał kolejne pytanie, powoli zbliżając się do dziewczyny.
- Zdjęcie... – odparła roztrzęsiona.
Uśmiechnął się, gdy usłyszał jej odpowiedź. Spuścił głowę i spojrzał na fotkę, nie przestając się podśmiechiwać. Jednak po kilku sekundach spoważniał, kierując swój groźny wzrok z powrotem na czarnowłosą.
- Bardzo śmieszne skarbie. A teraz skończ żartować i powiedz mi, dlaczego do tej pory trzymasz to zdjęcie? Podobno mnie znienawidziłaś, więc nie rozumiem, co ta fotografia robi u ciebie w szufladzie? - ruszył w jej kierunku powolnym krokiem, na co dziewczyna zareagowała odsunięciem się w tył – Tylko mi nie mów maleńka, że masz ją nadal, bo nie potrafisz tak po prostu jej wyrzucić – dodał – Nie uwierzę w żaden sztuczny sentyment.
- Proszę cię, odejdź... - czarnowłosa czuła jak ze strachu, łomocze jej serce.
- Ani mi się śni kochanie – uśmiechnął się do niej – Czekam na odpowiedź. I chcę ją usłyszeć teraz.
nie powiem z którego to odcinka, zdradzę tylko, że będzie baaardzo gorąco w części z której pochodzi ten cytat ;)

Shannon 26.08.2011 19:28

diabeł nie kobieta

@down, kto nie wie? >D

muffindance 26.08.2011 19:31

@up oj tam, oj tam >DDD

a ja juz chyba sie domyslam z kim Mei rozmawia w tym fragmencie :D
ojjj, bedzie ciekawie : DDD

Libby 26.08.2011 19:51

Cytat:

Napisał rudzielec (Post 1439476)
i już Ci pisałam, że nową wersję Juriego zobaczysz w odcinku F4 :D

Ale dlaczego dopiero wtedy :P?

Cytat:

Napisał rudzielec (Post 1439476)
no proszę! jeden Lambert może zostać przy życiu, czy może Dantego równiez oszczędzić? :D

A w życiu! Jeden Lambert wystarczy. Blada gnida musi zginąć :P!

Wiadomo z kim rozmawia Mei :D.

rudzielec 26.08.2011 23:00

Cytat:

Napisał Shannon
diabeł nie kobieta

że niby ja? :D

Cytat:

Napisał muffin
ojjj, bedzie ciekawie : DDD

ciekawie będzie, to fakt, a już w ogóle najlepszy będzie moment w którym skończycie czytać odcinek z którego pochodzi ten fragment :>
od razu będziecie chcieli następny :D

Cytat:

Napisał Libby (Post 1439506)
Ale dlaczego dopiero wtedy :P?

bo chcę, żeby postacie zachowały do końca swój w miarę oryginalny wygląd, a Juriemu pogrzebałam trochę w buźce :D

Cytat:

Napisał Libby
A w życiu! Jeden Lambert wystarczy. Blada gnida musi zginąć :P!

hahaha, no nie wiem, nie wiem... cały czas się zastanawiam, czy go zabić czy nie :D
Cytat:

Napisał Libby
Wiadomo z kim rozmawia Mei :D.

no ja wiem, że wiadomo, nie wstawiałabym tutaj tego, gdybym nie chciała, żebyście cokolwiek wiedzieli :P
chciałam wam po prostu zrobić smaka xD

Mroczny Pan Skromności 27.08.2011 05:04

Cytat:

- Skończ te gierki, od dawna na mnie nie działają...
- Ach tak? - zapytał – Więc wytłumacz mi jedną rzecz – podszedł do biurka, po czym szarpnął szufladę tak mocno, że cała jej zawartość wysypała się na podłogę. Schylił się i zaczął grzebać w stercie bibelotów. W tym momencie puścił bąka, co przyprawiło Li Mei o takie mdłości, jakie zawsze miała, patrząc na Dantego. Mężczyzna zaczerwienił się, po czym podniósł z podłogi fotografię, którą podarował Mei dawno temu - Powiedz mi, co to kuchnia jest? - zadał kolejne pytanie, powoli zbliżając się do dziewczyny.
- Zdjęcie... – odparła zniesmaczona.
Uśmiechnął się, gdy usłyszał jej odpowiedź. Spuścił głowę i spojrzał na na ziemię, chcąc upewnić się, że nie narobił na podłogę. Jednak po kilku sekundach spoważniał, kierując swój groźny wzrok z powrotem na czarnowłosą.
- Bardzo śmieszne skarbie. A teraz skończ żartować i powiedz mi, dlaczego do tej pory trzymasz to zdjęcie? Podobno mnie znienawidziłaś, więc nie rozumiem, co ta fotografia robi u ciebie w szufladzie? - ruszył w jej kierunku powolnym krokiem, na co dziewczyna zareagowała kichnięciem – Tylko mi nie mów maleńka, że masz ją nadal, bo nie potrafisz tak po prostu jej wyrzucić – dodał – Nie uwierzę w żaden sztuczny sentyment.
- Ale... Naprawdę mam sentyment do tej fotografii... To była moja pierwsza gwoździarka - czarnowłosa wyobrażała sobie, jak mężczyzna dostaje łomot.
- Czekam na odpowiedź. Prawdziwą. I chcę ją usłyszeć teraz.
- Nosz ku**a mać, zwariował!
Pozwoliłem sobie trochę przerobić ten fragment :D.
A teraz na poważnie.
Rozmowa zapowiada się ciekawie, pytanie brzmi: jak dojdzie do spotkania? Rzeczywiście, to trochę podejrzane, że nie wywaliła fotki, zastanawiam się, [czy] co[ś] mu odpowie.
Pisz szybko ten odcinek, nie trzymaj nas w niepewności :P.
Mam nadzieję, że dobijesz do 1000 postów :)

Searle 27.08.2011 06:46

Fragment fajny, ale... chrupusia jeszcze lepszy :D Dobre, dobre.

Czy akcja dzieje się w pokoju Mei? Czyli pewien pan nawiedzi ją na jej terytorium.

Kethael 27.08.2011 07:44

zapowiada się naprawdę ciekawie, już nie mogę się doczekać następnego odcinka :D
Ja też wiem, z kim rozmawia Mei, nie trudno było się domyślić :P

Chrupku... powinieneś pisać parodie :P

rudzielec 27.08.2011 08:41

Chrupciu, ostatnia linijka tekstu mnie rozwaliła :D
niestety, Mei tak nie odpowie Chrisowi xD
natomiast co do tego co mu odpowie to chyba przeszłam samą siebie, bo nie miałam akurat tak, pociągnąć tej akcji :P
nooo i nie ukrywam, że chciałabym dobić do tysiąca postów, ale nie wiem czy to jest możliwe ;)

Searle tak, akcja dzieje się w pokoju Mei i oprócz Chrisa i czarnuli jest tam ktoś jeszcze, ale nie powiem kto, bo to niespodziewanka :P
powiedzmy, że jest to rozmowa w cztery oczy, ale taka nie do końca :D

Nesyetta nie napisałam nigdzie, że to następny odcinek :D
to po prostu jeden z kolejnych trzech, ale który, to nie powiem :P

Mroczny Pan Skromności 27.08.2011 08:54

Cytat:

Napisał rudzielec
niestety, Mei tak nie odpowie Chrisowi xD

szkoda xD
Cytat:

Napisał rudzielec
nie miałam akurat tak, pociągnąć tej akcji

wiem, jestem świnią!
Cytat:

Napisał rudzielec
nooo i nie ukrywam, że chciałabym dobić do tysiąca postów, ale nie wiem czy to jest możliwe

ja ci w tym pomogę :D. Zresztą i tak już chyba jesteś rekordzistką, jeżeli chodzi o liczbę odpowiedzi
[mimo iż temat był solidnie czyszczony xD]
Cytat:

Napisał rudzielec
oprócz Chrisa i czarnuli jest tam ktoś jeszcze

chodzi ci o dziecko w brzuchu Mei, czy Marco pod biurkiem? :P
szczerze mówiąc, domyślam się, kto to może być, ale milczę jak grób

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:03.