![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Kiedyś się pytałam, ale nikt nie odpowiedział.
Czy jak się pobiera simkę/sima ze store, to się on/ona pobiera z włosami, makijażem, ubraniem, czy tylko jej hmm 'sylwetka'? |
sama nie pobierałam, ale często widzę, jak ktoś się pyta kogoś o fryzurę "skąd masz", to odpowiadają "pobrałam simkę, i było już z nią" . a więc zapewne tak :D
|
Cytat:
|
O co chodzi z łowami?
Klikam wampirem na jakąś parcele gdzie są simy, jakiś sim staje się ofiarą, ale nie wiem co zmoge z tym zrobić. Klikam pij krew (jak nie chciał dać to ich zaprzyjaźniłam) i dalej sim jest ofiarą, spróbowałam zmienić w wampira i też nic, cały czas jest oznaczony jako ofiara. Innymi wampirami tez próbowałam i nie mam pojęcia co zrobić. Więc co może zrobić wampir ze swoją ofiarą? |
moja simka pracuje w barze jako miksolog. kiedy kończy prace pojawia się komunikat ile pieniędzy zarobiła, ale nie wpływają one na jej konto. ktoś wie jak to rozwiązać?
|
Połówka tylko najgorzej jak kilka rodzin się duplikuje :( ale chyba tak zrobie bo już jest z 5 duplikatów rodziny mojej simki...
|
Nie wiem, czy to było, ale zapytam. ; )
Dlaczego nie mogę zamieszkać ani w apartamentowcu z jacuzzi? Praktycznie zawsze mam 5 poziom gwiazdorstwa, no i oczywiście pieniędzy też dużo. Głupio tak, jak simy mają pragnienie zamieszkać w luksusowym apartamentowcu, a ja nie umiem tego spełnić. : / Z góry dzięki. : ) |
Cytat:
To wystarczyło odinstalować te rzeczy, a nie usunąć. ; ) Mi się jakieś dziwne rzeczy ściągają z fryzurami. Haha, niezłe bluzki,nie ma co. : ) Wracając do tematu, chyba, że właśnie mówiąc usunąć miałaś na myśli odinstalować, to wtedy nie wiem. U mnie jak dzieci się rodzą, to są jakieś monstra, są poubierane w te ubrania dla starszych.. Takie jakieś patyczaki.. Łe. Straszne. ;p |
Gdzie znajdę rybe śmierci? (w Bridgeport)
|
Stephenowa, to wina złych ubrań.
Enusiaq, nie wiem gdzie są w bp, ale w sv są na cmentarzu, może w bp też gdzieś w okolicy cmentarza. Jeśli Twój Sim ma wystarczająco duży poziom wędkowania, to po prostu w nocy sprawdzaj wodę w różnych zbiornikach, w końcu trafisz. Jest taka interakcja po kliknięciu na wodę, "sprawdź wodę" i wtedy wyświetla się lista ryb pływających tam w danym momencie. Ryba śmierci pojawia się tylko w nocy. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:41. |