TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

Kamis 31.01.2011 11:11

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Kiedyś się pytałam, ale nikt nie odpowiedział.
Czy jak się pobiera simkę/sima ze store, to się on/ona pobiera z włosami, makijażem, ubraniem, czy tylko jej hmm 'sylwetka'?

Połówka 31.01.2011 11:15

sama nie pobierałam, ale często widzę, jak ktoś się pyta kogoś o fryzurę "skąd masz", to odpowiadają "pobrałam simkę, i było już z nią" . a więc zapewne tak :D

Ceasaries 31.01.2011 12:20

Cytat:

Napisał Kamis (Post 1354919)
Kiedyś się pytałam, ale nikt nie odpowiedział.
Czy jak się pobiera simkę/sima ze store, to się on/ona pobiera z włosami, makijażem, ubraniem, czy tylko jej hmm 'sylwetka'?

Tak wszystko się pobiera! Ostatnio pobierałam simki ze store wszystkie rzeczy , a szczególnie włosy razem z nią są pobrane i po zainstalowaniu simki, wszystko jest w grze... ale uważaj - ostatnio gdy ściągałam, do simki dołączono kostium Centaura.. i nie było to fajne... akurat moja simka zaszła w ciążę i jako pidżamę miała ten kostium (z łózka podczas snu wystawały kopyta i ogon), a gdy urodziło się dziecko na rękach mamy nic nie było, tylko nad nimi był zielony diamencik i jakieś szare kreski latały po ekranie... pojechali do domu.. nie wiedziałam co zrobić.., więc zrobiłam urodziny dla tego niemowlaka i okazało się że ma cały czas ten kostium... później wkurzyłam się.. usunęłam wszystkie dodatki które ściągałam, a i tak ten kostium nie znikną.. zostało tylko odinstalowanie gry i ponowne zainstalowanie... :( wszystkie moje rodziny zniknęły!

Analisse 31.01.2011 12:26

O co chodzi z łowami?
Klikam wampirem na jakąś parcele gdzie są simy, jakiś sim staje się ofiarą, ale nie wiem co zmoge z tym zrobić. Klikam pij krew (jak nie chciał dać to ich zaprzyjaźniłam) i dalej sim jest ofiarą, spróbowałam zmienić w wampira i też nic, cały czas jest oznaczony jako ofiara.
Innymi wampirami tez próbowałam i nie mam pojęcia co zrobić.
Więc co może zrobić wampir ze swoją ofiarą?

Klara712 31.01.2011 17:46

moja simka pracuje w barze jako miksolog. kiedy kończy prace pojawia się komunikat ile pieniędzy zarobiła, ale nie wpływają one na jej konto. ktoś wie jak to rozwiązać?

anjanka 01.02.2011 05:34

Połówka tylko najgorzej jak kilka rodzin się duplikuje :( ale chyba tak zrobie bo już jest z 5 duplikatów rodziny mojej simki...

Stephenowa 02.02.2011 09:07

Nie wiem, czy to było, ale zapytam. ; )
Dlaczego nie mogę zamieszkać ani w apartamentowcu z jacuzzi?
Praktycznie zawsze mam 5 poziom gwiazdorstwa, no i oczywiście pieniędzy też dużo.
Głupio tak, jak simy mają pragnienie zamieszkać w luksusowym apartamentowcu, a ja nie umiem tego spełnić. : /
Z góry dzięki. : )

Stephenowa 02.02.2011 09:12

Cytat:

Napisał Pukami (Post 1354938)
Tak wszystko się pobiera! Ostatnio pobierałam simki ze store wszystkie rzeczy , a szczególnie włosy razem z nią są pobrane i po zainstalowaniu simki, wszystko jest w grze... ale uważaj - ostatnio gdy ściągałam, do simki dołączono kostium Centaura.. i nie było to fajne... akurat moja simka zaszła w ciążę i jako pidżamę miała ten kostium (z łózka podczas snu wystawały kopyta i ogon), a gdy urodziło się dziecko na rękach mamy nic nie było, tylko nad nimi był zielony diamencik i jakieś szare kreski latały po ekranie... pojechali do domu.. nie wiedziałam co zrobić.., więc zrobiłam urodziny dla tego niemowlaka i okazało się że ma cały czas ten kostium... później wkurzyłam się.. usunęłam wszystkie dodatki które ściągałam, a i tak ten kostium nie znikną.. zostało tylko odinstalowanie gry i ponowne zainstalowanie... :( wszystkie moje rodziny zniknęły!

To wystarczyło odinstalować te rzeczy, a nie usunąć. ; )
Mi się jakieś dziwne rzeczy ściągają z fryzurami. Haha, niezłe bluzki,nie ma co. : )
Wracając do tematu, chyba, że właśnie mówiąc usunąć miałaś na myśli odinstalować, to wtedy nie wiem.
U mnie jak dzieci się rodzą, to są jakieś monstra, są poubierane w te ubrania dla starszych.. Takie jakieś patyczaki..
Łe. Straszne. ;p

enusiaq 02.02.2011 09:14

Gdzie znajdę rybe śmierci? (w Bridgeport)

anie_1981 02.02.2011 10:16

Stephenowa, to wina złych ubrań.

Enusiaq, nie wiem gdzie są w bp, ale w sv są na cmentarzu, może w bp też gdzieś w okolicy cmentarza. Jeśli Twój Sim ma wystarczająco duży poziom wędkowania, to po prostu w nocy sprawdzaj wodę w różnych zbiornikach, w końcu trafisz. Jest taka interakcja po kliknięciu na wodę, "sprawdź wodę" i wtedy wyświetla się lista ryb pływających tam w danym momencie. Ryba śmierci pojawia się tylko w nocy.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:41.