![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
W MediaExpert pewnie 79-89.
|
Ja tam kupię gdzieś w otchłani sieci... ;) :redface:
@down ale ja nic nie mówię :) |
A jak zaraz przyjdzie wielki pan admin, to takie lańsko dostaniesz, że ojacieniemoge!
|
Kacpersky, przeciez otchlan sieci to moze byc jakas stronka na ktorej mozna kupowac gry :(( XD ! tez na takiej kupie, albo na Allegro. XD
bo w naszych sklepach na polkach zazwyczaj pojawia sie jakies 3-4 tygodnie po premierze... ;/ |
Nie wiem czy niektórzy z Was kupuja gry w Tesco ? To jest po prostu szczyt ...
Raz się wybrałęm i chciałem zobaczec , i niegośc ze wyprzedali to jeszcze była Ulotka , że 100zł :< Ten mój Sulejóek to bagno xd |
A ja myślałam, że to ja mieszkam na zadupiu za przeproszeniem xd Na początku planowałam kupić dopiero bo przeczytaniu opinii na temat dodatku, ale tak się nakręciłam, że 1 czerwca od razu po dniu sportu pobiegnę do empiku (ewentualnie media expert- kurde.. gdzie może być taniej?
|
my nawet nie mamy empika :) jak juz chce go odwiedzic to najblizszy jest w Bydgoszczy... w media expert tez sprawdze :>
chociaz tez chcialam czekac na opinie kupuje od razu : D |
Hm, Nightfall może przecież kupić w EA Store - to jak najbardziej legalne, i można to podpiąć pod "otchłań sieci". BTW jest tam teraz promocja wielkanocna. Szkoda, że Pokolenia się już na nią raczej nie załapią. Mogliby zrobić coś takiego w Dzień Dziecka.
Osobiście, muszę znaleźć ofertę poniżej 80 złotych (razem z ew. kosztem dostawy!), dopiero wtedy się zdecyduję... może. |
Ja na pewno nie będę kupował w dzień premiery, poczekam 2-3 miesiące aż ceny spadną, a w międzyczasie nabędę Karierę :)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:56. |