TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

Scheiße 22.04.2011 18:53

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

W MediaExpert pewnie 79-89.

hellraiser 22.04.2011 18:54

Ja tam kupię gdzieś w otchłani sieci... ;) :redface:

@down ale ja nic nie mówię :)

Scheiße 22.04.2011 19:01

A jak zaraz przyjdzie wielki pan admin, to takie lańsko dostaniesz, że ojacieniemoge!

muffindance 22.04.2011 19:48

Kacpersky, przeciez otchlan sieci to moze byc jakas stronka na ktorej mozna kupowac gry :(( XD ! tez na takiej kupie, albo na Allegro. XD
bo w naszych sklepach na polkach zazwyczaj pojawia sie jakies 3-4 tygodnie po premierze... ;/

neville 22.04.2011 19:54

Nie wiem czy niektórzy z Was kupuja gry w Tesco ? To jest po prostu szczyt ...
Raz się wybrałęm i chciałem zobaczec , i niegośc ze wyprzedali to jeszcze była Ulotka , że 100zł :< Ten mój Sulejóek to bagno xd

Meggie 22.04.2011 20:10

A ja myślałam, że to ja mieszkam na zadupiu za przeproszeniem xd Na początku planowałam kupić dopiero bo przeczytaniu opinii na temat dodatku, ale tak się nakręciłam, że 1 czerwca od razu po dniu sportu pobiegnę do empiku (ewentualnie media expert- kurde.. gdzie może być taniej? ) i siadam do laptopa ;D

muffindance 22.04.2011 20:16

my nawet nie mamy empika :) jak juz chce go odwiedzic to najblizszy jest w Bydgoszczy... w media expert tez sprawdze :>
chociaz tez chcialam czekac na opinie kupuje od razu : D

Master of Disaster 22.04.2011 21:44

Hm, Nightfall może przecież kupić w EA Store - to jak najbardziej legalne, i można to podpiąć pod "otchłań sieci". BTW jest tam teraz promocja wielkanocna. Szkoda, że Pokolenia się już na nią raczej nie załapią. Mogliby zrobić coś takiego w Dzień Dziecka.

Osobiście, muszę znaleźć ofertę poniżej 80 złotych (razem z ew. kosztem dostawy!), dopiero wtedy się zdecyduję... może.

Chimcharo 22.04.2011 22:37

Ja na pewno nie będę kupował w dzień premiery, poczekam 2-3 miesiące aż ceny spadną, a w międzyczasie nabędę Karierę :)

Searle 23.04.2011 07:12

Cytat:

Napisał theground (Post 1391707)
Hehe, a ja pracuję w sklepie z elektroniką i mogę grę wziąć sobie na najmniejszej marży :D

Farciarz. Może załatwisz nam tu na forum również po jakiejś zniżce? :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:56.