TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Pytania i odpowiedzi oraz problemy z grą (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60978)

Cytryśnia 27.09.2012 19:44

Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra

Rozrywke zmniejszasz wpisując bool prop (w otoczeniu) i przesuwasz ten pasek

Chewbacca 27.09.2012 19:53

Ee... To chyba normalne, że im więcej simów na parceli tym bardzie gra się tnie? :P

Fallen 27.09.2012 19:54

Cytat:

Napisał Fallen (Post 1584238)
Troszkę dziwne pytanie...
Odinstalowałam TS2, by zwolnić miejsce na komputerze specjalnie dla TS3. Miałam tam jednak masę dodatków w Downloads i parę domków, nad którymi bardzo długo się męczyłam. Podczas odinstalowywania zaznaczyłam, że chcę zachować zapisy itd. Wchodząc w Moje Dokumenty/EA Games/The Sims 2 zapisów tych jednak nie ma, a folder Downloads jest PRAWIE pusty (zostało 1.28MB z paru GB...).
Czy te dodatki i zapisy są gdzies indziej, bo nie rozumiem? Czy mogę je jakoś odzyskać?
Robiąc tak kiedyś, po zainstalowaniu Simsów ponownie miałam wszystko i byłam pewna, że teraz też tak będzie...

Przepraszam, że znowu to samo, ale może jednak ktoś będzie wiedział, co robić.. :(

Shattered 27.09.2012 20:04

Cytat:

Napisał Chewbacca (Post 1584835)
Ee... To chyba normalne, że im więcej simów na parceli tym bardzie gra się tnie? :P

Ale kiedyś tego nie miałam.. Mogłam wyjechać simami sobie na wakacje i nie martwić się że czas będzie wolno leciał.. a teraz muszę.. Jak na mojej domowej parceli pojawi się chociażby listonosz to gra na prędkości 3 nie chodzi płynnie.
No nie wiem może trzeba my wymienić kartę graficzną..

ultraviolence 28.09.2012 20:26

Cytat:

Napisał Fallen (Post 1584836)
Przepraszam, że znowu to samo, ale może jednak ktoś będzie wiedział, co robić.. :(

Zawsze przed odinstalowywaniem TS2 zmieniam nazwę folderu EA Games i niech się dzieje, co chce ;D Robiłam tak odkąd pamiętam i nigdy nie miałam problemów, więc polecam na przyszłość. Nie wiem czy istnieje jakiś skuteczny sposób, aby to odzyskać to, co utraciłaś podczas dezinstalacji. Popróbuj z programami do odzyskiwania skasowanych danych, może coś wskórasz.

Chewbacca 29.09.2012 19:19

Mój problem polega na tym, że zniknął mi cały panel życia. -.- < to z potrzebami, pragnieniami dokładniej. Widzę tyle co po naciśnięciu klawiszu TAB, a go nie naciskam. Próbowałam naciskać losowe klawisze na klawiaturze i nic... Wie ktoś co z tym zrobic, jak naprawic?

Liv 29.09.2012 19:31

Nie wcisnęłaś przypadkiem klawisza F10?

Kenny McCormick 29.09.2012 19:57

a robiłaś focie frapsem? :3

Liv 29.09.2012 20:04

@up: a co to ma do rzeczy?
Fraps jest osobnym programem, nie ingeruje w grę.

Albo to co ja podałam, albo trzeba będzie robić reinstalkę, bo coś w plikach gry się pokićkało...

Chewbacca 29.09.2012 20:06

Keny, robiłam. ;p

Liv, bardzo możliwe. :/ W frapsie mam ustawione F11, wiec może przez przypadek nacisnęłam.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:02.