![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
No to w takim wypadku ja też mogę być tłumem, omg XD
Z tego co czytam, mm nie podała żadnych argumentów, dlaczego to nie miałaby być Ktoś, a mimo to jest forsowane, by ją zatrzymać. Nie rozumiem tego. Będę się trzymał swojej teorii, która się na razie sprawdziła (mystically mad, przyznałaś mi rację) i obstaję za Ktosicą. |
Ja głosuję na LepkiegoPaluszka xd
|
Cytat:
|
Ever, jaka Twoja decyzja? xd
|
Wiedzcie, że jak na mnie zagłosujecie to stracicie kolejnego mieszkańca, a wtedy przegracie...
|
Kto ma jeszcze problem z wysłaniem wiadomości do Libby?
edit: Lepki, a Ty na kogo głosujesz? |
Na pewno nie na Ciebie, bo wydajesz się czysta :)
|
Ja za wszelką cenę chcę wyeliminować mafię.
|
- Jesteś w mafii! Przyznaj się! – Ktoś w końcu nie wytrzymała i rzuciła się na LepkiePaluszki23.
- Pogrzało cię?! – fuknął. – To ty jesteś zdrajcą! – odwarknął, odpierając jej atak. Po chwili zrobilo się groźnie, gdy dwójka agentów zaczęła się okładać. - Dzieciaki – Iron Man przewrócił oczami i podleciał do walczących. Złapał ich za fraki i uniósł się z nimi na wysokość kilkudziesięciu metrów. - Albo się uspokoicie, albo was puszczę – postawił warunek. -A…a.. ha… - wyjąkał LepkiePaluszki23, spoglądając w dół. - Będę już grzeczna, tylko mnie puść – Ktosica otworzyła jedno oko, żeby sprawdzić, czy jeszcze żyje. – Znaczy nie! Nie puszczaj! – wrzasnęła. - Jestem idealnym mediatorem – uśmiechnął się Stark i po chwili postawił dwójkę na ziemi. – I żeby mi to było ostatni raz… REMIS! Wyniki głosowania: 1. Lepkie Paluszki23 - Nix 2. Ktoś – LepkiePaluszki23 3. Nix - Ktoś 4. Everlasting - Ktoś 5. Mystically mad – LepkiePaluszki23 6. Chwalisława - Chwalisława |
Czemu uważacie, że jestem mafią ;-;
To już drugi remis w tej edycji, ludzie, musimy działać razem 3 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:36. |