![]() |
nie nie nie.... B) straszymy Magi naszymi smokami :D bo Magi jest złą księżniczką i chce porwać likagirl - ale tak podstępnie bo się do niej przymila :P
ale my się nie damy :D nasze smoki sobie z nią poradzą... a zresztą jest zbyt leniwa żeby nas porwać - nie chce jej sie szukać niebieskich smoków chociaż są niedaleko w innym temacie :D [/QUOTE] Świetnie :D zrobili ze mnie księżniczke, Moge być ewentualnie złą wilą :lol: Smoki, to stworzenia z którymi mam dobry kontakt Aneziku ;) |
Żeby smoki nienapadły twoich simów. Niejestem pewna czy masz z nimi dobry kontakt.
|
oooo jaaaaaaa.... uciekać!!Magi chce mnie porwać!! :unsure: :unsure: :huh: :lol:
Moje smoki nie lubią Magi, trzymaj się odemnie z daleka ^_^ :lol: |
Pomocy zciągnąłem czrnego smoka z netu normalnie jest jajko w simach ale nie chce się smok wykluć!! tylko jak ja się zmienie w smoka i klikn hatsch dragon to się wykluwają samw skrzydła!! o co chodzi??
|
Za każdym razem tak Ci sięd dzieje??To moshe ściągnij czarnego smoka z innej stronki ^_^
|
Cytat:
|
ale jak zdobyc smoka???????????????? ps : mam wszystkie do ts wydane przez maxis
|
smoka zciągałem z sims.kelsha.net
|
binakong smoka kupisz u Wampirzycy Wiki w abrakadabrowie a wlaściwie smocze jajo, za 49 magimonów -_-
Sebastian, anez się spytala czy była skórka do smoka?Ale ja bgym Ci radziła żebys ściągnąl smoczka z innej strony, sprobuj ^_^ |
Likagirl, zrobiła sie z tego jakaś PARANOJA :D
Wile po pierwsze nie porywają... A po drugie to jeste fajna i miła więc Ci nawet jak bym miała porwać to nie porwe :lol: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:54. |