![]() |
Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !
Wydaje mi się, że na pewno przyjdą na każdą parcelę publiczną.:)
Bez wyjątków. Czy zrobiona przez Ciebie, czy przez grę. |
Wiedzmy przychodzą na parcele publiczne jako goście i każdy inny npc
Z ich obecność odpowiedzialne jest ukryte otoczenie "Magia", w którym mieszkaja (?) i które jest dodawane automatycznie do każdego otoczenia po instalacji dodatku. |
Nie mogę tego nigdzie znaleźć, ale wiem, że było.
Chodzi mi o skórę czarownic. Jak się wracało do stanu normalnej? Bez zielonej i gwiazdek. |
Cytat:
|
No właśnie chodzi o te mody...
Linki mile widziane, albo chociaż do tematu u nas na forum, bo wydawało mi się, że był już taki. ^^" |
Może było takie pytanie
ale dla pewności zapytam czy wy macie takie coś jak domowa psia zagroda firmy szczek nowoczesności? jak ją stawiam na parceli i adoptuje tam pieska to po chwili przychodzi policjant to całe urządzenie zabiera ze sobą nawet jak stawiam w domu też tak się dzieje |
Tak jest takie coś. Prawdopodobnie trzeba mieć The Sims 2 Zwierzaki i to taki mały wstęp tak jak do innych dodatków dają jakąś niedostępną opcję.
Spróbuj zamknąć drzwi na klucz :D |
Na pewno nie trzeba mieć Zwierzaków, bo po to właśnie jest ta zagroda, żeby mieć przedsmak zwierząt.
|
Cześć,
od niedawna jestem posiadaczką The Sims 2 Osiedlowe Życie i niestety, nie potrafię nigdzie znaleźć sufitów! Na pewno to tylko i wyłącznie moje przegapienie, będę wdzięczna za pomoc :) |
widok sufitu ustawia się tam, gdzie jest widok ścian (bez ścian, połówki ścian, całe ściany). Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi :) I jest tam też ikonka sufitu (taki kwadracik) :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:31. |