![]() |
Odp: Belle Rose
Cytat:
Mam nadzieję, że to fragment z następnego odcinka, bo wszyscy czekamy na spotkanie Li z Chrisem. |
@Chrupek, za dużo Niekrytego Krytyka ,ale jak to przeczytałam i przypomniałam sb tą babkę to się spłakałam ze smiechu :D
A co do Marco, ja obstawiam, że jako hardkor, będzie siedział na łóżku z zakrytą dłońmi twarzą głośno powtarzając : Nikt mnie nie widzi ! Jestem niewidzialny ! :P Lambert Dante, lat ileś tam, mężczyzna (chociaż, moment wahania), pseudonim : blada gnida : Weź go zakop w piachu po ten jego biały ryj, wylej na niego miód i poobtykaj cukierkami. A ja wypuszczę terrarię mrówek mojego kuzyna >D Pozdrawiam ;) PS Mei - pistolet, nie dziewczyna :) |
Cytat:
no i ciekawa jestem Twoich podejrzeń :> Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie no, to nie jest ani Dante, ani Marco, to ktoś... no nie mogę powiedzieć kto :P wątpię, że tym razem zgadniecie :D dziękuję za komentarze :) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeśli już miałbym obstawiać, to postawiłbym na ****nie mam zezwolenia na przetwarzanie danych xD Dante kiedyś chyba był facetem... Zanim pojawiła się Piekielna Gwoździarka :P. Rozumiem, że odcinek niedługo? :D I czekam na obiecany bonus ;). |
Cytat:
Mam pewien pomysł co do osoby siedzącej w pokoju Mei, ale jest to tak niespodziewany pomysł, że mogę zgadnąć, więc póki co milczę ;). |
Fragment bardzo ciekawy, ale jak przeczytałam przeróbkę Chrupka to spadłam z krzesła :D
Co do Dantego to faktycznie są pewne wątpliwości... Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Wiem kto tam rozmawia i chyba się tej rozmowy coraz bardziej boję :P
|
Długo mnie nie było, ale szybciutko nadrobiłam wszystkie zaległości. :P
Odcinki jak zawsze świetne, ale nurtuje mnie jedno pytanie. A raczej stwierdzenie. Whatever . Na pewno zdążysz zrobić jakąś akcję przed końcem! A jak się jeszcze okaże, że dzidzi się nie urodzi... to pomyślę... A będziemy widzieć to dzidzi już takie więększe? Z włosami, jedzące płatki? Nie mogę się doczekaać... :D:D P.S. Nie uważacie że twarz Marco, na zdjęciu jak jadą samochodzem w ostatnim odcinku nieco się wykrzywiła? Taki dziwny ma wyraz, tak się usta wygięły? :D |
Nareszcie mogłam nadrobić odcinki. Jak zawsze zaskakujesz mnie z każdym nowym odcinkiem. W głębi duszy chciałam, żeby uwolnili wreszcie Marco i mógł się zobaczyć z Li. Zastanawiam się tylko jak to będzie dalej z Alią i Colinem. A co najważniejsze, zaskoczyło mnie pojawienie się Chris'a. Myślałam, że nie będzie jednym z bohaterów tego fs. Twoja pomysłowość nie zna granic :P Oby tak dalej, czekam na next :)
|
Odcinek jak zwykle bardzo dobry.
A co do cytatu - przysłuchuje się rozmowie Colin lub Alia. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:37. |