![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
SPC za bardzo się na nią uwziąłeś... podejrzane:P czyżbyś był w mafii i czuł się zagrożony?;>
e: i tak właściwie to dlaczego się tak wszyscy skrzyknęli na cherrie? ;o |
MPS- nic do niej nie mam, lubię ją, ale gra to gra. Jest podejrzana, po co robić niepotrzebne zamieszanie. Jak widzicie zginęli niewinni, Bjork co chwilę oskarża inną osobę, wmawia innym, że ona jest dobra i że ci, którzy dołączyli do jej "grupy" też są, a skąd taka pewność, że nic nie knuje?
Nie czuję się zagrożony bo zagrożenia nie mam ;) |
Wiesz, ciastku, gdybym ja był cattani to nie mówiłbym : ” Y na pewno jest w mafii ! Jeśli okaże się, że nie to możecie mnie zabić !" be uprzedniego sprawdzenia Y. Co prawda to nie są słowa Bjork, ale napisała coś o takim samym znaczeniu.
|
ja jestem gotowy zaglosowac na charrie chociazby dlatego, by sprawdzic czy slowa bjork nie byly bujda :P ale od poczatku uwazam ze w mafii raczej nie jest
|
no wlasnie nie, Bjork oskarża tylko dwie. zobacz, że nikt inny nie myśli tak jak Ty. Wiem, nie zawsze głos większości jest lepszy, ale najczęściej właśnie jest ;))
|
Red- też coś takiego pamiętam ;)
|
Ekchm, ja chcę tylko zauważyć, ze mam podejrzenia wobec Bjork, a ona nadal mnie popiera, więc twój argument jest inwalidą :)
|
Po odstrzeleniu kogoś kolejnego przez mafię pewnie będziemy mieli jasność kto im zagrażał najbardziej. Raczej nie zabiją szaraka który nie rzuca oskarżeń. Chyba że walną na chybił trafił.
|
Powiedzcie mi kto jest bardziej podejrzany i dlaczego? Bjork czy Cheyenne?
|
SPC - ale ludzie mówią o Charionette xD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:27. |