![]() |
Cytat:
|
czy mozna sciągnąć z internetu dosatki czy trzeba kupić?: :con:
|
...
czy mozna sciągnąć z internetu dosatki czy trzeba kupić?: :con:
|
wczoraj pierwszy raz grałam w NŻ i właśnie nie wiedziałam o co chodzi z tym że kręci niektórych wampirzystość hehehe, ale teraz już wiem niezły motyw, a gra ogólnie mi się podoba!to pierwasz część z simsów jaką sobie kupiłam (nawet za własną uzbieraną kasę):) i nie żałuje!! :):) :P
|
Odp: Wszystko o The Sims 2 : Nocne Życie. Pisz tu!
The Sims 2 : Nocne Życie jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
|
Odp: ...
Cytat:
Ściąganie jest .N.I.E.L.E.G.A.L.N.E.!!!! |
Forgotten, a kiedy zamawiałeś? Ja zamawiałam 27 lipca. Do TERAZ nie doszło, w skrzynce same rachunki i kartki z wakacji od rodziny i przyjaciół.
______________________ Żeby nie nabijać: Dodatek jest super! Nowa aspiracja, samochody, wampiry i obiekty! Cudownie :) Wszystko to co lubię xD |
ja gralam w nocne zycie i mi sie ten dodatek podobqal na poczatku ale polaczenie zwierzakow i nocnegorzycia jest tez fajne
|
Dobra, to już nieaktualne. Kiedy to napisałam to przyszedł facet z poczty z paczką :)
|
O! Nie pisałam jeszcze w tym temacie, powiemco mi się podoba:
Fryzury- ciekawe, szczególnie u mężczyzn. Ubrania- super, kolorowe i ładne Obiekty- Suuuuuuuuuuuuuuuupcio! Okulary- nie przypadły mi do gustu Możliwości- Najciekawsze z tego wszystkiego. To jeden z najlepszych dodatków do TS2. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:04. |