![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
Tak, dobrze zrozumiałaś. Tylko i wyłącznie apteczka dochodząca w OŻ.
|
Zaraz, zaraz teraz zauważyłem, ze przecież to nie jest apteczka tylko taka szafka, szafkolustro, które dochodzi w OŻ i tam masz opcje jak w normalnym lustrze i dodatkowo mycie zębów, mycie twarzy.
|
Mam problem z simką , gdy dzisiaj weszłam do jej domku gdy była w pomieszczeniu jest czarna tylko troszke jak sie przyjży widać normalną simkę a jak wychodzi na podwórko jest normalna .U sima tego nie ma tylko u niej !! Nie mam żądnych dodatów z neta. Więc o co tu chodzi???
|
Mniejszych zdjęć i bardziej skomplikowanegoo sposobu by się w dostać do tych zdjęć się nie dało?
EDIT: To chyba błąd gry, ściągnij łatkę to powinno pomóc. |
czy ktos mógł by mi podać kod na nagrody z pracy? jets mi bardzo potrzebny
|
Jeśli dobrze pamiętam to jest to: unlockCareerRewards, albo unlockCarerReewards.
|
Cytat:
Mogą być wymagane wielkie litery: UnlockCareerRewards |
Mam problem z grą the sims 2 gdy wczytuje mi się rodzinka nie widać simów wcale....A gdy robie zdjęcia jest cały czarny ekran....Ne wiem co mam zrobić......Jak miałem tą gre wcześniej nic się niedziało nie zacinało a teraz się muli...>Co zrobić
|
A jaką masz kartę graficzną? :|
|
Odp: Pytanie do osób posiadających TS2:NS
Cytat:
oto wymagania Do uruchomienia tego dodatku wymagana jest gra THE SIMS 2 oraz 1 GB wolnego miejsca na dysku twardym, wymagania systemowe jak w grze podstawowej za jakiś czas (nie dłużej niż tydzień )spisze ci wymagania z gry podstawowej oki? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:29. |