TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

Wielebny 28.06.2010 20:57

Odp: Co chcielibyście zmienić?

W sumie to już od dłuższego czasu jest często wznawiana dyskusja o SB. Sprzeczacie się na temat plusów i minusów i pewnie przez najbliższe miesiące znowu ktoś zacznie o tym gadać, więc według mnie najlepiej włączyć sb na próbę, choćby 3 dni i zobaczymy jak to się będzie sprawować.
Jeśli rzeczywiście będzie spamerstwo, albo nikt nie będzie z tego korzystać to wyłączycie i raz na zawsze zakończycie o tym dyskusje.

Starlight 29.06.2010 22:55

Czy to forum obsługuje tag you?
[you]

Kamis 30.06.2010 17:27

Cytat:

Napisał Kowalino (Post 1266870)
W sumie to już od dłuższego czasu jest często wznawiana dyskusja o SB. Sprzeczacie się na temat plusów i minusów i pewnie przez najbliższe miesiące znowu ktoś zacznie o tym gadać, więc według mnie najlepiej włączyć sb na próbę, choćby 3 dni i zobaczymy jak to się będzie sprawować.
Jeśli rzeczywiście będzie spamerstwo, albo nikt nie będzie z tego korzystać to wyłączycie i raz na zawsze zakończycie o tym dyskusje.

Właśnie o to mi chodzi ;)

Rainbow 07.07.2010 18:06

Cytat:

Napisał Starlight (Post 1267393)
Czy to forum obsługuje tag you?
[you]

no właśnie nie, a szkoda bo to dobre jest : D

Starlight 07.07.2010 20:30

Dla tych którzy nie wiedzą

W sygnie wpisujesz np. "HEJ [you]" i dana osoba widzi swój nick , można do tego dodawać krzaczki itp. :D

pensivelane 27.07.2010 16:56

Byc moze ten pomysl jest glupi, jak but, ale ostatnio mnie nachodzi i musze go przedstawic :P
Co wy na to, zeby do Newslettera dodac nowinki/zdjecia tzw. paparazzi/wywiady z simami - gwiazdami poszczegolnych FS i VS. Jesli chodzi o wywiady, to mozna prowadzic ankiety wsrod uszerow - z kim chcialoby sie zobaczyc wywiad w nastepnym numerze. Jesli sim x byl w poprzednim numerze Newslettera, to nie bierze udzialu w ankiecie (jesli chodzi o wywiad). Co do zdjec: Kazdy autor moglby nadeslac zdjecia, ktore chcialby zamiescic. Foty z planow FS i VS itd. Moglyby byc takze (troche pracochlonne) artykuly o owych przedsiewcieciach. Np. krotki opis produkcji, recenzja, jakies zdjecia, slowa od autora itd. Kolorowo :D Co wy na to?

Björk 27.07.2010 17:15

Zajefajny pomysł :)

Liv 27.07.2010 17:23

Yay :D Tym bardziej, że akurat siedzę w tej branży :D

ddo bwayo 27.07.2010 18:12

Też jestem na tak, jednak zastanawiam się czy domy i simy też nie powinny w tym, być chociaż z drugiej strony nie wiem czy można o tym tak dużo powiedzieć.

pensivelane 27.07.2010 18:26

No wlasnie chcialam tym pomyslem objac produkcje - "realni" bohaterzy :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:42.