![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Pogorsz im humor, a będą efekty :P
To chyba wynika z charakteru simów :P |
Cytat:
Tylko jak to dokładnie zrobić? Tzn. żeby uczestniczyli w uroczystości jako goście weselni... włączyć opcję "make selectable", żeby byli traktowani jako mieszkańcy domu? Czy jakoś inaczej? :P Byłabym wdzięczna za odpowiedź, bo Marco musiał przeczekać aż dwa i pół roku, żebym skończyła FS, a chcę zaprosić wszystkich jego znajomych :D |
Wybierasz członków z poszczególnych rodzin.
Jak już się pojawią na parceli, kupujesz edytor garderoby (te poskładane w kostkę ciuszki) i na nim wybierasz "Group formal... -> everyone here". Nie będą się niczym w zasadzie różnić od tych zaproszonych przez telefon gości. Co się trafia u mnie w grze wesele, zawsze w obrót idzie ten sposób. Btw, miło widzieć brakujące posty! |
Kilka dni temu instalowałem simsy 2 (wszystkie dodatki i pakiety oprócz rozrywka rodzinna i Na święta) i nie za bardzo wiem, którą łatkę mam zainstalować Wszystkie do każdego dodatku i akcesorii czy jak?:|
|
Cytat:
|
Mam problem z łatką do NŻ. Wyskakuje komunikat, że zainstalowany został późniejszy dodatek i żeby do niego łatkę zainstalować, i mam dylemat bo ty, Bjork mówisz co innego a gra co innego to ja już nie wiem :O
|
Wszyscy inni dostają odpowiedzi na swoje pytania, a ja nie :( Nieładnie, nieładnie.Może po prostu nikt na forum nie wie jak mi pomóc,hm...
|
POMOCY!
Moi simowie nie mogą kłaść się na dwu osobowym łóżku! Np. kobieta się kładzie, ale mężczyzna już nie może obok niej... Pomocy... |
A może masz ściągane łóżko ? Próbowałeś na zwykłym ?
|
Tak oczywiście, nawet na podstawowym...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:52. |