TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Kafelove 19.01.2014 12:47

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Mam dosyć mieszane uczucia co do nadchodzącej premiery....

CyEndra 23.01.2014 14:18

Powiem szczerze,że NIGDY nie miałam okazji grać w TS2,to od trójki wszystko się zaczęło P: Więc nie porównuję 4 do 2 i wgl.,jednak myślę,że 4 cześć simsów będzie lepsza od 3,któa była napachana bugami i błędami do granic możliwości P:

Kafelove 23.01.2014 20:30

Cytat:

Napisał CyEndra (Post 1797934)
Powiem szczerze,że NIGDY nie miałam okazji grać w TS2,to od trójki wszystko się zaczęło P: Więc nie porównuję 4 do 2 i wgl.,jednak myślę,że 4 cześć simsów będzie lepsza od 3,któa była napachana bugami i błędami do granic możliwości P:

Okej, moze i była zbugowana, wiele rzeczy się psuło, nie zgadzało czy coś i owszem, czwórka ma być bardziej kompatybilna, mniej "popsuta", ale ja np. mówię o rozbudowie rozgrywki. No mnie się wydaje, że rozbudowanie jej jeszcze bardziej jest takie trochę niemożliwe. Po prostu temat został wyczerpany...

anie_1981 23.01.2014 22:16

Zgadzam się całkowicie. Każda kolejna część Simsów to już tylko odgrzewany kotlet. OK, jedynki do dwójki to nawet nie trzeba porównywać, wiadomo, że dwójka jest lepsza. Co do porównywania dwójki z trójką, to już można polemizować, gdyby trójka nie miała tylu bugów i była bardziej płynna, to byłaby najlepsza ze wszystkich. No a że jest jak jest, to i dwójka i trójka mają po równi zwolenników i przeciwników. Ja tam za nic bym do dwójki nie wróciła. Trójka, jakby jej nie krytykować, wniosła do gry bardzo wiele i moim zdaniem na niej temat się już wyczerpał. Czwórka ma dziecinną, kreskówkową graficzkę, chyba bym się nie mogła do niej przyzwyczaić...

Kafelove 24.01.2014 08:52

Zgadzam się z Tobą w 100%. Osobiście gram w dwójkę, bo obecnie mój komputer nie pozwala mi pograć w trójkę, ale gdybym tylko miała mozliwość, to od razu przeskoczyłabym na The Sims 3. The Sims 4 to rzeczywiście przedwczorajszy kotlet. The Sims 3 z inną grafiką i może nowymi zawodami...

jakubo123 27.01.2014 22:47

Muszę przyznać, że ogólnie podobają mi się te nowe opcje, ale całkowicie nie jestem przekonany do nowej szaty graficznej. Ze zdjęć simów z TS4 wnioskuję, że albo są one jeszcze niedopracowane, albo poprostu w czwórce wszystko będzie takie ubajkowione, zbyt kolorowe! Nierealistyczne!

Arwena 04.02.2014 22:19

Wow, niezła poprawa, od razu lepiej wyglądają,bardziej realistycznie, oby tak dalej:)

Hebe 04.02.2014 22:31

Od razu widać, że pracowali nad wyglądem włosów i skinów. Oby tak dalejn

Caesum 05.02.2014 09:10

Ta, jakiś smooth i na nowo nałożona uvw mapa, faktycznie poprawa na miarę stulecia. Byle fryzurka fanowska z TS2 ma lepszy design a oni wychodzą z czymś co było popularne za czasów Unreal Engine z 1998. Szkoda, że to już takie zostanie(bo większych zmian z całą pewnością nie będzie). Może chociaż gameplay będzie jakiś konkretny.

wow takie stare
takie plejstejszyn 2

Kerbi 05.02.2014 10:52

Cytat:

Napisał Caesum (Post 1801274)
Ta, jakiś smooth i na nowo nałożona uvw mapa, faktycznie poprawa na miarę stulecia. Byle fryzurka fanowska z TS2 ma lepszy design a oni wychodzą z czymś co było popularne za czasów Unreal Engine z 1998.

Wyczuwam sarkazm w moim kierunku... :rolleyes: Wiadomo, że nie są to "współczesne" włosy (nie znam się na tych wszystkich silnikach czy cokolwiek tam od tego jest), ale jakoś nie wyobrażam sobie w grze z taką grafiką włosów najnowszej Lary Croft, czy nawet Alice. Taki "realistyczny" styl mi tu nie pasuje, a te dokładniejsze tekstury i tak wyglądają lepiej niż hełmy z pierwszych screenów :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:32.