![]() |
Odp: Forumowa Mafia III
Cytat:
Cytat:
1. Pink Panther 2. Laselight 3. Ktoś 4. Diana 5. krewetka 6. Apocalypsa 7. Orka Helena 8. alpherainn 9. Morgana 10. Everlasting 11. cheeba 12. wieloryb 13. Björk 14. Privilege 15. Czarnuch2323 16. redmoon 17. Cheyenne 18. Kędziorek |
Chyba coś wspominała o losowaniu, albo mi się wydaje ;o
|
więc drogą losowania może mafiosem zostać każdy.
|
@alfabet - Ty, redmoon i jeszcze kilka osób jesteście strasznie aktywni i zrzucacie winę na ludzi, których bym nie podejrzewała (jak np. krewetka), dlatego właśnie głosowałabym na Ciebie xD
@Pinki - byłam mafiosem, byłam cattanim - trochę dziwnie, jakbym znowu była którymś z nich xD a walnęłam prosto z mostu, bo nie mam zbytnio czasu siedzieć tutaj przez cały czas i komentować/czytać na bieżąco. |
No niby tak, ale możliwe, że jeśli wylosowało kogoś na mafioso znowu, to losowała mu rolę ponownie.
e: I jeszcze wieloryb broni krewetki! :D Pewnie maja podwodną mafię. |
To niedorzeczne, żeby trzej mafiozi z II edycji byli jedynymi mafiosami w III edycji. Ruszcie głową !
|
Libby losuje, więc ktoś może być Cattanim albo mafiosem 3 razy z rzędu. Nie ma reguły.
|
faktycznie, to byłoby głupie. ale jeden mafios z poprzednich edycji - czemu nie. tak jak mówiłem, jeśli było losowanie to wszystko może się zdarzyć.
|
Dobra, moje ostateczne podejrzenia - wieloryb, Kędziorek, Apo, Bjork, redmoon. Czy ktoś wydaje się Wam podejrzany?
|
Libby kilkukrotnie mowila juz ze Mafiosi sa wybierani droga losowania...
btw. widze ze juz nawet mnie typowaliscie xD spoko, mozecie. aczkolwiek jedyny powod dla ktorego prawie tu nie pisze, to to ze nie mam czasu odpisywac w temacie/na pm'y a nawet na dluzsze posiedzenie sobie na forum... rzadko tu jestem, niemniej jednak postaram sie glosowac codziennie ;) dzisiaj glosowalam na alpherainn'a. nie wiem czemu, ale on ma w sobie cos takiego, ze zawsze przychodzi mi na mysl pierwszy, w kazdej edycji ;o |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:20. |