![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
Nie, nie. Dam sobie głowę uciąć, że Chwalcia w mafii nie jest :)
|
Albo w grze jest jeszcze cattani :)
|
To jednak trochę dziwne, że Chwalisławy nie ma i nikt nie umiera. No i Mistycally tak zaciekle ją broni, oskarża innych.
|
Myślisz, że nie jestem zdziwiona, że nikt nie zginął?
Akurat mam pewność, że Chwalisława nie jest w mafii. Ale dobrze, róbcie co chcecie. Będziecie mieć niezłego zonka, kiedy zabijecie mnie albo Chwalcie, a wtedy przegramy. :) |
Cytat:
|
To może żaden, ale ciągłe zarzekanie Mistycally "Chwalisława nie jest w mafii" denerwuje.
|
*mystically*
Skoro mam pewność, to możecie mnie posłuchać, chociaż raz.. |
chyba, że obie jesteście w mafii i nas wrabiacie :D
przepraszam, ciężki nick |
Zagłosowałem na Chwalisławę. Jakie są Wasze typy?
|
Ever, takie działanie nijak ma się do "zgrania", którego chcemy.
Głos na Chwalisławę jest trochę bez sensu, biorąc pod uwagę, że jest na 90% niewinna - nie dała żadnych, powtarzam, żadnych podstaw do tego, by ją podejrzewać, plus nieobecność na tym etapie stawia ją raczej w dobrym świetle. Wywalanie jej bo "będę miał wtedy dodatkowy etap" nie jest zbyt miłe. Skupmy się na mafii może. Mój typ się nie zmienił, stawiam na Ktosia. Wiem, że większość stoi za nią murem, co utrudnia mi sprawę - nie wiem , jak mam jeszcze tłumaczyć moje podejrzenia, naprawdę XD Jeśli chcecie przeforsować wyrzucenie kogoś innego, uzasadnijcie to i wtedy może zmienię decyzję. Do tej pory, przez te kilka ostatnich dni nie przeczytałem żadnych konkretnych kontrargumentów. Cytat:
W sumie ciężko wierzyć w to, że nim jesteś skoro wczoraj, kiedy przeczytałem ten fragment postu Ktosia: Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:35. |