![]() |
hej nie klucie sie!tacy fajni z was ludzie a wy klucicie sie o smoka.to tylko gra.
ej a tak propo slyszalam ze smoki lubia jesc kwiatki.ale jakie?a czy dzieciaki moga czarowac? :) |
My sie nie kłocimy, a napewno nie o smoka :lol: Moje smoczki zjadają wszystkie kwiatki (m.in tulipany).Tak dzieci mogą czarowac ;)
|
Ech ja to mialam jednego smoka, czerwonego (Płomyka). A wiecej juz nie wytrzymalam i nie wzielam 2. ale jak czytam wasze posty to az chce kupic smoczka.
Ale najpierw trzeba zarobic :P :D !!!! Potem kupie mnostwo żarełka dla smokow i posadze kilka rodzajow kwiatow. Bede sie opiekowac jajem i zobaczymy co z tego wyrosnie: "gruszki na wierzbie czy śliwki na sosnie". ^_^ |
a do czego są te jakieś smoki? Bo wiecie ja jeszcze w Abrakadabra nie grałam :(
|
Smoki to sa tak ja pieski czy kotki (tylko ze podpalają) Poprostu zwierzątka.... :rolleyes:
|
Gdyby się tak zastanowić to smoki są do d***. Jedyny z nich pożytek to, możesz je głaskać i w tedy wpadają łuski smocze do twojej kieszeni
|
Cytat:
|
Ja tam se wole kupić , bo te rzeczy nie są za drogie , a smoki mi wszystko palą i jeszcze trzeba się nimi ciągle opiekować. <_< -_-
|
Cytat:
|
No tak wiem , ale ja nie mam czasu na to.(mówie o simsach)Ciągle jesem zajęta , a ten smok mi ciągle wisi na obowiązkach...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:32. |