![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
Cytat:
|
Witam ma problem z tym dodatkiem. Wcześniej było ok. Rodzeństwo sobie mieszkało chwilę w akademiku. Po zakońćzeniu pierwszego roku siostra dostała dwa stypendia, brat tak samo, czyli kaski trochę przybyło ( zawsze cos ;) ) Dodatkowo do rodzinki dołączyłem kolejną simkę. Tutaj jeszcze chyba było wszystko ok. Postanowiłem wyprowadzić tych ludzi z akademi i wynająć jeden z domków. Wprowadziłem się i co widze? Proszę:
http://img268.imageshack.us/img268/7425/studia.png Mimo iż mam wszystkie potrzebne umiejętności "ten" limit jest wciąż taki sam mały i nie mogę zdobyć wyższej oceny. Braciszek ma wszystko ok, tylko u siostry i tej nowej simki wysątpił taki problem. Może ktoś pomóc? |
Może łatka pomoże? Podałam ją tu:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51476 |
Witam!
Mam problem z budową akademika. Wybudowałem wszystko jak należy, wstawiłem odpowiednie drzwi, wpisałem kod "changeLotZoning dorm" jak również "boolProp dormSpecificToolsDisabled false/true". W lewym górnym rogu napisane jest, że to akademik, jednak kiedy wprowadzam rodzinę bądź jedną osobę nic się nie dzieje. Nie mogę sterować osobami gdyż w ogóle ich tam nie ma. W czym tkwi problem? |
co zrobic, zeby po ukonczeniu studiow z dobrą oceną NIE MIEC dodatkowego pragnienia?
|
Cytat:
CHYBA można też się pozbyć dodatkowego pragnienia za pomocą Insimenatora. |
dzieki ^_^
pokombunuje z jedyn i drugim :) jeszcze zaden z moich simow nie skonczyl studiow, ale za to raz po wakacjach wybralam dodatkowe pragnienie jako nagrode, bleh~ cale szczescie, ze trwalo tylko 48 godziny - strasznie niewygodnie sie z tym gra :/ |
Mam 2 pytania:
1. W simsach podczas trybu kupowania mam zamiast obrazków napis "no pic" 2. Czy można The Sims 2 Na studiach połączyć z Cztery pory roku? |
Cytat:
2. Ale w jakim sensie? Wszystkie oficjalne dodatki, które wgrasz na dysk, same w sobie będą się łączyć. Nie ważne czy sim będzie w domu, w jakimś klubie (dodatek NŻ), w akademiku (NS), w swoim sklepie (WB) czy na jakimś terenie wakacyjnym (Podróże). Jeśli masz zainstalowane CPR, pogoda będzie się zmieniać bez względu na miejsce, w jakim znajduje się Twój sim. |
ale praktycznie dodatki sie nei lacza, tak ja w jedynce - tzn. na wakacje nie mozna jezdzic ze zwierzetami, poza tym, gra sama zaklada, ze nie mamy samochodow i tylko domy z przedmiescia/nż maja garaze ;/
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:11. |