![]() |
Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir
Ja jak zabiłem tą prawdziwą Bellę, to nawet nagrobka ani urny nie było, gdy chciałem ją wskrzesić pisało, że nie znam nikogo takiego ...
|
Cytat:
|
Chodzi o ten sposób z przywołaniem Belli za pomocą BoolProp'a, zabicie jej i wskrzeszenie - jak się nie mylę.
Ale powyższa metoda nie działa u wszystkich... Ja mam podobną sytuację jak kotecek. |
Cytat:
EDIT: Dziurawiec_Skąpolistny sekundę przede mną ^^ |
Mam nadzieję, że nic mi nie zrobicie, bo pisaliście, że Bella z Dziwnowa to klon co nie ? Też się z tym zgadzam, lecz w Dziwnowie są niby dwie Belle żywa i zmarła ... i ta zmarła to niby ta prawdziwa Bella, a ona niby jest w Miłowie, to ja już tego nie rozumiem ....
Edit Chodzi mi tylko o to aby ktoś mi wytłumaczył o co chodzi z tą zmarłą Bellą, nie chodzi mi o tego jak to inni mówią "klona". |
Heh, specjalnie twórcy tak to pokręcili żebyśmy się doszukiwali prawdy, żebyśmy rozwiązywali zagadki, a tak naprawdę to żadnej nie ma :D. Nie wymyślaliby przecież takiej zawiłej fabuły... nie chciałoby im się. Po prostu tą prawdziwą Bellę gdzieś schowali, do Dziwnowa dali kolona, żebyśmy sobie wymyślali teorie, że to kosmici ją sklonowali i takie tam xD no ale nie szkodzi się pobawić... obecnie poszukuję Belli w Miłowie :>
|
Myślę, że większość już wie o tym, iż nie ma tu żadnej zagadki, ale za to mamy wiele "śladów", które fajnie się odkrywa :D
|
To fakt... Ciekawe co by powiedzieli na naszą dociekliwość ludzie z Maxisa ? :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:12. |