![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Trudno bylo nie zauważyć. Imho pomysł dobry, tylko czy ktoś by chciał to czytać.
|
Mysle, ze tak. Powstaja funcluby bohaterow i podobne rzeczy. Tematy sa popularne i wydaje mi sie, ze ludzie beda czytac o swoich ulubionych postaciach, a jak nie, to chociaz z ciekawosci. Mozna zrobic eksperyment. W komentarzach ludzie pisaliby, czy podoba im sie taki dzial w gazetce - jesli nie, to darowac sobie.
|
Muszę powiedzieć, że to dobry pomysł.
|
Mam nadzieję, że skoro pomysł ma poparcie, to nie umrze śmiercią naturalną poprzez zapomnienie i obrośnięcie w pajęczyny :)
|
Jeżeli się go ktoś podejmie to nie zginie ;p
|
Pomysł pensivelane fajny, zwłaszcza dlatego, że ostatnio dział FS ożywił się i mamy wysyp nowych FS-ów :)
|
Ale chyba na kazdego redaktora przypada jeden dzial do redagowania, tak? Czyli musialaby byc nowa osoba w NS.
|
Cytat:
|
Moze nie. A nawet jesli, to zaraz pojawi sie nastepna osoba z pomyslem i moj zostanie zmiazdzony przez inne. Wiec proponuje zalozyc jakis przyklejony temat, w ktorym bylyby spisane te pomysly, ktore czekaja na redaktora i pod tym tematem mogliby sie wpisywac ochotnicy...
|
Cytat:
Redaktor może mieć 2 działy, jednak większość ma 1. A co to tematu na pomysły to sama o tym myślałam, ale pewnie została bym zjechana więc wolałam nie mówić nic na ten temat. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:41. |