![]() |
Odp: Uwagi dot. działania forum
fajnie, że udało się wywalić spam i zbanować boty, ale obawiam się, że sam długo tak nie pociągniesz, a modów na forum jak na lekarstwo, sami emeryci...
boty nie bez przyczyny się rejestrują, w końcu to idealne miejsce do spamowania obawiam się, że może być tego więcej wieczorem :x |
Dobra... spróbuję włączyć moderację nowych użytkowników (na zasadzie moderacji postów i tematów), że nie będą musieli nic potwierdzać, tylko jak ja albo Gin się pojawimy ich zatwierdzimy :)
Ps. Wbrew pozorom bywam na forum codziennie przynajmniej raz /popsuty komputer/ ;) Na wszelki wypadek dałam uprawnienia admina Motyce... |
Dajcie mu admina na stałe :)
A wcześniej nowi userzy nie byli moderowani? :O Mam nadzieję, że szybko rozprawicie się z tą falą botów. Trzymam kciuki ;) |
generalnie botów już nie powinno być, bo każdy nowy user będzie przechodził przez nasze ręce :)
|
Ale mam nadzieję, że będziecie regularnie aktywować nowe konta? Wydaje mi się, że nie ma tego dużo, jednak trzeba by uważać, żeby nie aktywować botów :D
|
Cytat:
|
Oj, nie było mnie tu tylko trochę, a kolejna afera!
A wpadłam przez przypadek, zaskoczył mnie czerwony motyka. I jak, radzicie sobie z botami? |
Cytat:
Tylko dalej ma zielony napis pod nickiem moderator. Dlaczego? I czy będzie na stale adminem? |
@up kto wie, może ktoś doceni jego pracę:)
|
Sądzę, że jest doceniany przez userów i adminów (o modach w tym momencie naprawdę ciężko mówić).
I tak, czuję, że nie rozstanie się z czerwienią (aczkolwiek nie jest bardzo twarzowa szczerze mówiąc :P), aczkolwiek ciekawi mnie, czy ktoś zasili obecne grono moderatorów. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:15. |