![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
moze sie nie lubia? jesli pasek znajomosci jest za niski to sie nue polaza. ewentualnue postawiles lozko pprzy scianue?
przepraszam za pisownie ale jestem na tel. ;) |
eris234: Wydaje mi się, że można. Trzeba otworzyć dany obiekty w Simpe i wejść w "Catalog Description" i później kliknąć tu gdzie zaznaczyłam na zdjęciu:
http://i.imgur.com/i7otz.jpg i coś tam wpisać. Wydaje mi się, że chyba to się powinno zmienić na własne, aczkolwiek nie jestem pewna ponieważ nigdy tego nie robiłam. Robaczek :): Spróbuj także zresetować łóżko lub simów za pomocą boolpropa. |
Dzięki aniak99, spróbuję zrobić tak jak radzisz. :)
|
Czy można jakoś "przyspieszyć" dorastanie dziecka (w wieku szkolnym)? Ale bez kodów? :|
|
Niestety, bez kodów się nie da.
|
|
up: ja wiem, że z modami i kodami się da, ale z tego co zrozumiałam to chodziło jej, że bez żadnych modów i kodów.
|
Kody a mody to nie to samo. Chociaż imo lepsze są mody, bo nie trzeba wklepywać całego "wierszyka" w grze, tylko ten "wierszyk" jest już wklepany i można robić co się chce :P
|
Dla jasności, żebyście się nie kłócili, Liv mi pomogła ;) dzięki
|
My się nie kłócimy. :P Po prostu źle zrozumiałam. Swoją drogą przydatny mod pobrałam go i jestem zadowolona. :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:11. |