TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Laselight 03.08.2013 18:29

Odp: Forumowa Mafia

zaczynają mnie podejrzewać. tylko dlatego, że zagłosowałam na Meone? tak, podejrzewałam ją tylko dlatego, iż się w ogóle nie udzielała, zapewne chciała się ukryć. widocznie moje podejrzenia były słuszne. ja nie należę do mafii. nie znam Wraith w ogóle. podejrzewam, że była to celowa zagrywka mafii. tak, żeby zacząć podejrzewać kogoś niewinnego. zresztą marzeniao też się nie udziela. może to ona należy do Wraith?

Lubie 03.08.2013 18:58

- Diana, to postac pelna zagadek, tak samo jak Don. Wykazuje chceci pomagania, wiec wydajemi sie, ze jest w miare czysty. Ale obydwoja byli blisko z zaginionymi... Nie wiem, co onich myslec.

Mroczny Pan Skromności 03.08.2013 19:04

Wyskoczyłem na miasto, aby dowiedzieć się, co w trawie piszczy. Okazało się, że przybyła jakaś nowa - Apocalypsa. To było coś dziwnego. Gdy tylko na nią zerknąłem, poczułem, że mnie nie lubi, choć nawet mnie nie zna. Lepiej będę ją omijał z daleka, dopóki nie dowiem się o niej więcej.
A jeśli moje typy były złe? Może jeden, dwa, ale na pewno część moich podejrzanych jest w to zamieszana!

Libby 03.08.2013 19:05

Proszę o chwilowe niepisanie. Zaraz zamieszczę posta z egzekucją.

Libby 03.08.2013 19:10

W ciągu kilku ostatnich dni wszystkim mieszkańcom Atlantydy wstrzyknięto gen Pradawnych. Teraz mogli choćby latać skoczkiem na stały ląd znajdujący się na tej planecie. Ekspedycja rozpoczęła również wyprawy przez Gwiezdne Wrota na inne planety w poszukiwaniu sojuszników przeciwko Wraith.
Na jednej z planet napadli na nich ich wrogowie. Musieli szybko uciekać. Części osób udało się szybciej wskoczyć we Wrota, pozostawiając kilkoro w tyle. Kubuss nie wrócił jeszcze do kompletnej formy po pobycie w ambulatorium, a FresH i Don po prostu wolniej biegali i trudniej im było zgubić potwory. W końcu i ci dobiegli do Wrót. Niestety na Atlantydzie musiano podnieść przesłonę Wrót, gdyż ostrzał z atakujących dartów (statki Wraith) rozwalały pomieszczenie Wrót. Gdy przesłona została podniesiona, dało się słyszeć głuche uderzenie o nią. Wszyscy spojrzeli po sobie. Brakowało jednej osoby…

Dziś z rąk miasta ginie FresH. Był czysty.

Nakarmię Wami Wraith! Musiałam przez Was w ciągu niecałej pół godziny opisać 3 różne sceny śmierci :P!

Wyniki głosowania:

1. Morgana - kubuss
2. Ladron – marciuMEGA
3. Roia - FresH
4. Muffshelbyna - Muffshelbyna
5. Qwerty - Don
6. Mroczny Pan Skromności - kubuss
7. Don - FresH
8. Nostradamus - kubuss
9. Charionette - FresH
10. Fallen - Cynthia
11. Kubuss - Qverty
12. kenny McKormick - Don
13. kędziorek - motyka
14. motyka – Mroczny Pan Skromności
15. Apocalypsa - Diana
16. Diana - FresH
17. Luflee – FresH
FresH - FresH
18. Cynthia - Cynthia
19. Lubie - Ladron
20. Marzeniao - Marzeniao
21. marciuMEGA - marciuMEGA
22. Restless - kubuss
23. Everlasting. – Everlasting.

Możecie dalej pisać ;).

Charionette 03.08.2013 19:13

- Dobrze widzieć cię całego i zdrowego. - powiedziała z uśmiechem Cherrie. - Odpowiedz mi szczerze na jedno pytanie: ufasz mi? - zapytała całkiem poważnie.

Morgana 03.08.2013 19:16

tak podejrzewalam, ze fresh jednak nie mial nic wspolnego z mafiosami. trzeba szukac gdzie indziej.

Malfurion 03.08.2013 19:16

- Fresh... Kolejny podejrzany, ktory okazal sie byc niewinny! Biedak, nie zdarzyl....

Mroczny Pan Skromności 03.08.2013 19:20

- Chciałbym wiedzieć tylko... Dlaczego podejrzewałaś FresHa? - zapytałem wymijająco. - Sporo osób podejrzewa Kubussiniego, zresztą niebezpodstawnie. Ale FresH był całkiem spokojny, cichy...

Laselight 03.08.2013 19:21

FresH też mi się wydawał podejrzany. Myślałam, że należy do Wraith. Jednak to nie on. To kto może nim być?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:42.