![]() |
Odp: Forumowa Mafia III
Jezu, wystarczy, że Restless była dwa razy z rzędu mafiosem i na historie tej gry wystarczy zbiegów okoliczności. Mieliśmy typować ludzi do egzekucji, anie zastanawiać się jak Lib losuje role.
|
Wybaczcie cicho siedzenie, pisałam wiersz. Czyli nadal nie mamy kandydata?
|
Cytat:
Kędziorek - 60% Apo - 50% Bjork - 30% redmoon - pewnie zginie, skoro nie udało się za pierwszym razem, więc 0%. nie jest w mafii, bo mafia nie chciałaby zabić mafiosa. Być może jest Cattanim, lub mieszkańcem ale nie mafiosem. |
@redmoon, co tak się bulwersujesz? :O Przecież to właśnie jest typowanie i zastanawianie się, to jest w mafii. Sorki, ale Twoje zachowanie mówi mi "redmoon to mafioso!". A ja z Tobą piłem sok pomarańczowy! xD
|
redmoon jest niewinny, przecież zabiła go mafia. To logiczne xD
|
To nad moim ciałem Apo kazała wam sprawdzić czy oddycham, bo mam mjentkie oczy xd
|
Cytat:
|
taka zagrywka Libby nie miałaby sensu. chyba jeszcze nigdy się tak nie zdarzało.
|
Ale to już III edycja, może uznała, że jesteśmy na tyle ogarnięci w tej grze, że może nam podkładać kłody pod nogi? Sam już nie wiem, ale red jest podejrzany :|
|
@PP - Ja tam uważam, że jesteś niewinny. Ale po mojej śmierci prosiłbym, żebyście zastanowili się nad krewetką. *koniec testamentu*
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:10. |