TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

Cytryśnia 03.10.2014 17:21

Odp: Forumowa Mafia IV

Cytat:

Napisał Nix (Post 1835158)

Wyczułem podstęp z odwróconą psychologią i sprawdziłem siebie. Jak widać dobrze zrobiłem, bo inaczej by mnie z wami już nie było.

Czyli "Podejrzewam, że jest w mafii, bo nie myśli jak mafia"
a może po prostu jestem bardzo głupiutką osóbką i naprawdę złym detektywem? Nie wiem, jak jeszcze mogę cię przekonać.

Nix 03.10.2014 17:27

Myśli, ale próbuje to ukryć.
No to w takim razie kogo proponujesz? Kto Twoim zdaniem w tej mafii jest, jeśli nie Ty? xd

Cytryśnia 03.10.2014 17:29

Mówiłam, albo Mistycally i Chwalisława, które zaciekle twierdzą, że mafią nie są, lub Everlasting i Lepki

Nix 03.10.2014 17:32

Chwalisława nie jest w mafii.
(przepraszam Ktosiu, ale wymieniłaś wszystkich oprócz nas, to tak trochę... no.)

Druga osobą, którą podejrzewam, jest Ever, ponieważ wycelował bez konsultacji z innymi w Chwalisławę, a także zagłosował ostatnio ze mną. Tak, uważam to za wystarczający powód. Wcześniej nie miałem żadnego że tak powiem "posłuchu" i ciężko mi uwierzyć, że tak po prostu przekonały go moje argumenty. To wygląda jak zagrywka. Może nawet bardziej niż Twój post z tym, że chwalisława bądź mm zginą. Myślę, że się trochę oczyścisz, głosując na Evera. Przynajmniej imo.

Cytryśnia 03.10.2014 17:37

Trochę ciężko wymienic więcej przy 6 osobach...
Z resztą, nieważne, i tak muszę już iść, żegnam ;)
@down:wybacz! Nigdy się chyba nie nauczę :(

mystically_mad 03.10.2014 17:37

Mystically.. Irytujące jest przekręcanie nazwy...

Nix 03.10.2014 17:43

Cytat:

żegnam
No ja też w takim razie. xD
I na wszelki wypadek też żegnam wszystkich, bo jakoś trudno mi uwierzyć, że pozostanę przy życiu. Ostatnie resztki nadziei jednak pokładam w tym, że nie mieszkańcy nie skażą się na porażkę.

Libby 03.10.2014 18:01

Hawkeye zatrzymał się na chwilę i spojrzał na Chwalisławę, która walczyła z kosmitą. Całkiem nieźle odpierała ataki. W pewnym momencie zauważył drugiego stwora zbliżającego się do dziewczyny. Napiął cięciwę i wypuścił strzałę. Niestety w tym samym momencie Chwalisława została mocno odepchnięta przez swojego rywala i znalazła się wprost na trajektorii lotu strzały.

Dziś wolą miasta ginie Chwalislawa. W grze nadal 2 mafiosów.

Wyniki głosowania:

1. Lepkie Paluszki23 - Chwalisława
2. Ktoś - Chwalisława
3. Nix - Everlasting
4. Everlasting - Chwalisława
5. Mystically mad - Ktoś
Chwalisława - Chwalisława

Nix 03.10.2014 18:04

! D:
Szkoda Chwalisławy, szkoda.
Ufacie mi teraz? ;c

Mystically mad, chyba zderpiłem, Ty tu głosujesz na Ktosicę, a ja na Evera, I'm a mess.

Jak myślicie, kogo dzisiaj zabije mafia? Pomóżcie ludziska, może sprawdzę odpowiednią osobę.

mystically_mad 03.10.2014 18:17

Mowilam ze chwalcia nie jest w mafii? W głębokim poważaniu mam taka grę.. Nie potrafimy sie zgrać..

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:34.