![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
Cytat:
a może po prostu jestem bardzo głupiutką osóbką i naprawdę złym detektywem? Nie wiem, jak jeszcze mogę cię przekonać. |
Myśli, ale próbuje to ukryć.
No to w takim razie kogo proponujesz? Kto Twoim zdaniem w tej mafii jest, jeśli nie Ty? xd |
Mówiłam, albo Mistycally i Chwalisława, które zaciekle twierdzą, że mafią nie są, lub Everlasting i Lepki
|
Chwalisława nie jest w mafii.
(przepraszam Ktosiu, ale wymieniłaś wszystkich oprócz nas, to tak trochę... no.) Druga osobą, którą podejrzewam, jest Ever, ponieważ wycelował bez konsultacji z innymi w Chwalisławę, a także zagłosował ostatnio ze mną. Tak, uważam to za wystarczający powód. Wcześniej nie miałem żadnego że tak powiem "posłuchu" i ciężko mi uwierzyć, że tak po prostu przekonały go moje argumenty. To wygląda jak zagrywka. Może nawet bardziej niż Twój post z tym, że chwalisława bądź mm zginą. Myślę, że się trochę oczyścisz, głosując na Evera. Przynajmniej imo. |
Trochę ciężko wymienic więcej przy 6 osobach...
Z resztą, nieważne, i tak muszę już iść, żegnam ;) @down:wybacz! Nigdy się chyba nie nauczę :( |
Mystically.. Irytujące jest przekręcanie nazwy...
|
Cytat:
I na wszelki wypadek też żegnam wszystkich, bo jakoś trudno mi uwierzyć, że pozostanę przy życiu. Ostatnie resztki nadziei jednak pokładam w tym, że nie mieszkańcy nie skażą się na porażkę. |
Hawkeye zatrzymał się na chwilę i spojrzał na Chwalisławę, która walczyła z kosmitą. Całkiem nieźle odpierała ataki. W pewnym momencie zauważył drugiego stwora zbliżającego się do dziewczyny. Napiął cięciwę i wypuścił strzałę. Niestety w tym samym momencie Chwalisława została mocno odepchnięta przez swojego rywala i znalazła się wprost na trajektorii lotu strzały.
Dziś wolą miasta ginie Chwalislawa. W grze nadal 2 mafiosów. Wyniki głosowania: 1. Lepkie Paluszki23 - Chwalisława 2. Ktoś - Chwalisława 3. Nix - Everlasting 4. Everlasting - Chwalisława 5. Mystically mad - Ktoś |
! D:
Szkoda Chwalisławy, szkoda. Ufacie mi teraz? ;c Mystically mad, chyba zderpiłem, Ty tu głosujesz na Ktosicę, a ja na Evera, I'm a mess. Jak myślicie, kogo dzisiaj zabije mafia? Pomóżcie ludziska, może sprawdzę odpowiednią osobę. |
Mowilam ze chwalcia nie jest w mafii? W głębokim poważaniu mam taka grę.. Nie potrafimy sie zgrać..
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:34. |