![]() |
Odp: Simki by Pamela
ta druga wersja jest śliczna, boska i genialna! <3
pierwsza natomiast właśnie jest jakaś dziwna, taka... bez emocji? ładna, ale dziwna... XD |
figa, Nad - Dziękuje ;*
Ktoś jeszcze? |
Ja jeszcze :D
A więc... blondyna jest naprawdę śliczna! :) |
Śliczna, zjawiskowa.
Ale tęczówki nie bardzo mi się podobają :> |
Obejrzałam wszystkie Twoje simki, no i jestem po prostu zachwycona. Co następna, to lepsza. Naprawdę, świetnie dobierasz dodatki i potem robisz z nich cuda. A simowie w Twoim wydaniu są nieziemsko przystojni, szczególnie jako wampirki ;]. Bardzo mi się podobają i czekam ze zniecierpliwieniem na następne twory ; ).
|
Vipera, Kago - Dziękuje bardzo ;*
Btw, zastanawiałam się nad zawieszeniem swojej twórczości, ale doszłam do wniosku, że simy moge robić i w dwójce i w trójce ^^ |
Jak już będziesz miała Trójkę, proszę, wstaw jakichś Simów, pewnie będą cudni *_*
|
Pierwsza jest cudownie filigranowa,taka emnaująca delikatność,druga simka ładna ale nie ma tyle wdzięku co pierwsza (:
|
Souella - Przepraszam, nie zauważyłam twojego posta <ślepa> ^^'' Bardzo Ci dziękuje, fajnie że obejrzałaś wszystkie simy ;*
kago - Zobaczymy...nie grałam jeszcze, ale skoro tryb tworzenia sima jest tak rozbudowany (tak mówią) to pewnie będę duuużo tworzyła ^^ Kocur - Dzięki ;* |
odmiana tejże simki [że tak powiem] jest prześliczna :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:46. |