![]() |
Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !
Probs może to jest błąd gry spróbuj kodu o ile działa resetsim jeśli nie zadziała to będziemy myśleć
uv: to jest dział dotyczący The Sims 2... :) |
Ja mam pytanko. Wyczytałem dzisiaj, że przez to łóżko chowane sim może umrzec (czyli najwyraźniej łóżko może na niego spasc). I pytanie jak to zrobic? Mi sie nigdy to nie zdarzyło 0.0
|
Cytat:
|
Dzięki za odpowiedź ;) Muszę to koniecznie wypróbowac :D
|
Jak się umieszcza obraz na różnej wysokości? Eh, nie umiem tego opanować, ledwo udało mi się rozgryźć jak wieszać kilka obrazów na tej samej części ściany. Z góry dziękuję ;c ://
|
Na klawiaturze klawisze [ i ] .
|
Cytat:
Myślałam że mam wcisnąć " i ", z tego co czytałam na forum. Dziękuję. :D |
Stworzyłem sobie simke która umawia sie na randki z innymi i za nie dostaje prezenty czyli simowa pani lekkich obyczajów. Niestety jak dostaje prezenty to one są przed domem i nie moge ich przenieść. Jakiś sposób? Kwiaty mozna przenosić. Moveobjects nic nie daje. I jeszcze jedno pytanie. Moja simka dostała rachunki i coś jeszcze. Gdy zapłaciła rachunk to nie odebrała tego czegoś i juz nie moze. Skrzynka nie jest kolorowa choc moge odebrać opcje. Wtedy simka się jakby resetuje.
|
@up
Nie znam się na randkach, ja wolę zajmować się lepszymi rzeczami ale zdaje się że kwiaty inni dają ci pod domem, a rzeczy masz w ekwipunku. A ja mam ponownie 2 pytania - Co zrobić bym w poniedziałek mógł opłacić czynsz bo tracę punkty za obawy że będę musiał opłacać je awaryjnie u dozorcy, a nie mam na skrzynce opcji płacenia czynszu -Mam blok i mieszkam w nim, jakie są kody by go edytować tak by usunąć schody i dać windę? |
Zamierzam niedługo kupić zwierzaki i mam pytanie : czy neutralne wiedźmy mogą mieć chowańce i jak one wyglądają (chowańce neutralnych wiedźm) ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:32. |