TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Osiedlowe Życie - Masz pytanie? Zadaj je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46252)

zuzapets 15.05.2012 21:04

Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !

Probs może to jest błąd gry spróbuj kodu o ile działa resetsim jeśli nie zadziała to będziemy myśleć

uv: to jest dział dotyczący The Sims 2... :)

Kamil 07.07.2012 21:01

Ja mam pytanko. Wyczytałem dzisiaj, że przez to łóżko chowane sim może umrzec (czyli najwyraźniej łóżko może na niego spasc). I pytanie jak to zrobic? Mi sie nigdy to nie zdarzyło 0.0

Björk 08.07.2012 04:54

Cytat:

Napisał Kamil (Post 1547796)
Ja mam pytanko. Wyczytałem dzisiaj, że przez to łóżko chowane sim może umrzec (czyli najwyraźniej łóżko może na niego spasc). I pytanie jak to zrobic? Mi sie nigdy to nie zdarzyło 0.0

To może się zdarzyć, gdy sim, który ma mało punktów kondycji rozkłada lub składa łóżko.

Kamil 09.07.2012 14:18

Dzięki za odpowiedź ;) Muszę to koniecznie wypróbowac :D

Psychosis 14.07.2012 17:07

Jak się umieszcza obraz na różnej wysokości? Eh, nie umiem tego opanować, ledwo udało mi się rozgryźć jak wieszać kilka obrazów na tej samej części ściany. Z góry dziękuję ;c ://

Liv 14.07.2012 21:14

Na klawiaturze klawisze [ i ] .

Psychosis 15.07.2012 08:18

Cytat:

Napisał Liv (Post 1550481)
Na klawiaturze klawisze [ i ] .

Mam rozumieć że chodzi o [ oraz ] ?
Myślałam że mam wcisnąć " i ", z tego co czytałam na forum.
Dziękuję. :D

Adamsims 22.07.2012 17:18

Stworzyłem sobie simke która umawia sie na randki z innymi i za nie dostaje prezenty czyli simowa pani lekkich obyczajów. Niestety jak dostaje prezenty to one są przed domem i nie moge ich przenieść. Jakiś sposób? Kwiaty mozna przenosić. Moveobjects nic nie daje. I jeszcze jedno pytanie. Moja simka dostała rachunki i coś jeszcze. Gdy zapłaciła rachunk to nie odebrała tego czegoś i juz nie moze. Skrzynka nie jest kolorowa choc moge odebrać opcje. Wtedy simka się jakby resetuje.

Hefalump 21.12.2012 19:15

@up
Nie znam się na randkach, ja wolę zajmować się lepszymi rzeczami ale zdaje się że kwiaty inni dają ci pod domem, a rzeczy masz w ekwipunku.

A ja mam ponownie 2 pytania
- Co zrobić bym w poniedziałek mógł opłacić czynsz bo tracę punkty za obawy że będę musiał opłacać je awaryjnie u dozorcy, a nie mam na skrzynce opcji płacenia czynszu
-Mam blok i mieszkam w nim, jakie są kody by go edytować tak by usunąć schody i dać windę?

redmoon 08.02.2013 13:41

Zamierzam niedługo kupić zwierzaki i mam pytanie : czy neutralne wiedźmy mogą mieć chowańce i jak one wyglądają (chowańce neutralnych wiedźm) ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:32.