TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

Fatumka 05.02.2011 17:12

Odp: Pytania i odpowiedzi.

O mojej rodzinie napisali, simka miała 3 gwiazdki, sim 4 i urodziło im się dziecko i o tym dziecku napisali, cośtam, że nowy członek rodziny i w ogóle ;)

Albo jak się simy pobiorą, o moich sąsiadach pisali, więc chyba są tylko takie ważne wydarzenia tam...

Połówka 05.02.2011 17:56

no tak, ale chyba chodzi o to, że w gazecie nie pisze np. "Simka xx poszła dziś do klubu i całowała się tam z innym" . bo o dzieciach, ślubach itp. pisza normalnie w gazetach, nie tylko jak simka jest znana

Fatumka 05.02.2011 18:57

Aaa to nawet nie wiedziałam, ale po prostu przed dodatkiem po zmroku zwykle moje simy nie czytały gazet :D

Noo to w sumie fakt, o samych osobistościach nie piszą...

anie_1981 05.02.2011 19:13

A ja mam pytanko, nie wiem, czy we właściwym dziale, ale po tylu dodatkach, to już ciężko wyczuć, co kiedy doszło.

Mam Simkę nastolatkę, z normalnymi cechami charakteru jak "szczęściara", czy "sprawna fizycznie". Na pewno ma "Odważna". No i jak na nią klikam to mam opcję "spal coś w pobliżu"... Ona ma normalne cechy, nic co wskazywałoby na piromankę, wie ktoś jak się tego pozbyć? To zapewne jakaś cecha ukryta, nie umiem jej niczym wyłączyć.

EDIT:

Mam jeszcze jedno pytanie. W edycji miasta jest możliwość ustawiania własnych parcel. Zawsze miałam taką o rozmiarze 30x40, a teraz nie ma. Zauważyliście coś takiego u siebie? Tak mi się zrobiło (chyba) po łacie od Imprezki w plenerze. Jeszcze jej nie mam, ale łatę już tak.

TheSims3Fan 05.02.2011 20:34

A jeżeli się przeprowadzisz do innego miasta ta samą rodzina to moge zmienic fryz i własy. Ale zapytuje czy można zmienic charakter ?

Chryzantem Złocisty 05.02.2011 20:38

Cytat:

Napisał TheSims3Fan (Post 1357142)
A jeżeli się przeprowadzisz do innego miasta ta samą rodzina to moge zmienic fryz i własy. Ale zapytuje czy można zmienic charakter ?

cooooo? :|

TheSims3Fan 05.02.2011 20:39

Czy można zmieniac charakter ?
I pytanie drugie to czy ktokolwiek wie o tym jak robic nagłówek ? Bo w zwiastunie było o tym.

rocktechnika 05.02.2011 21:38

Cytat:

Napisał TheSims3Fan (Post 1357150)
Czy można zmieniac charakter ?
I pytanie drugie to czy ktokolwiek wie o tym jak robic nagłówek ? Bo w zwiastunie było o tym.

To, że coś było w zwiastunie, nie oznacza, że będzie w grze. Twórcy już wielokrotnie to udowodnili. ;)
Możesz zmienić charakter Sima - wpisujesz kod
testingcheatsenabled true , klikasz na wybranym Simie lewym przyciskiem myszki z wciśniętym jednocześnie klawiszem Shift i wybierasz opcję "Zmień cechy", czy jakoś tak.
Tylko dlaczego zmiana charakteru, włosów i ubrania Sima miałaby być powiązana z przeprowadzką?!

TheSims3Fan 05.02.2011 22:07

Cytat:

Napisał rocktechnika (Post 1357267)
To, że coś było w zwiastunie, nie oznacza, że będzie w grze. Twórcy już wielokrotnie to udowodnili. ;)
Możesz zmienić charakter Sima - wpisujesz kod
testingcheatsenabled true , klikasz na wybranym Simie lewym przyciskiem myszki z wciśniętym jednocześnie klawiszem Shift i wybierasz opcję "Zmień cechy", czy jakoś tak.
Tylko dlaczego zmiana charakteru, włosów i ubrania Sima miałaby być powiązana z przeprowadzką?!

Związane no bo z nowym dodatkiem jest nowe miasto i nowe fryzy itd. :D
THX za koda ale na kody nie gram bo na moim kompie nie dizałają. Wiesz może czemu ? xD

Niech ktos napisze Moda na cenzure bo podobno od tego nie widze gurami , i szlama :D I jak koszystac z modów bo może zle sciągam albo cos bo znalazłem ale tamte mi nie dizałaja :D

@Ilona-nie pisz proszę dwóch postów pod rzad,od tego jest opcja edytuj,a odnośnie modów,to jest specjalny temat o nich,a jeżeli chodzi o ich instalacje,to mamy poradnik na forum,a to wszystko znajdziesz używając opcji SZUKAJ .Pozdrawiam

hellraiser 05.02.2011 23:06

Cytat:

Napisał TheSims3Fan (Post 1357371)
Niech ktos napisze Moda na cenzure bo podobno od tego nie widze gurami , i szlama :D I jak koszystac z modów bo może zle sciągam albo cos bo znalazłem ale tamte mi nie dizałaja :D

Na początek proponuję zaznajomić się ze słownikiem języka polskiego.

Co do moda, nie wiem czy to na pewno od tego, ale wydaje mi się, że tak. Powiedz mi, czy wklejałeś moda przed zainstalowaniem Po Zmroku?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:53.