![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
:( :( :(
Przepraszam, Chwalisławo i mystically :/ |
Resztka agentów siedziała w kwaterze głównej, czekając na rozkazy Nicka Fury’ego.
- Ładnie nas załatwili… - westchnęła Ktoś. - Tak dać się podejść… - jęknął Everlasting. - Trzeba było się zawczasu pilnować – stwierdził Nix, wpatrując się w monitor komputera. - Odkrywca się znalazł – rzucił Ever, popijając piwo. – Sam wam o tym… - nagle urwał i złapał się za szyję. - Co jest?! – Mystically mad zerwała się z krzesła. - Nie może oddychać! –Nix zerwał się ze swojego siedzenia i podbiegł do kolegi, który właśnie osuwał się na ziemię. - Żyj! – wrzasnął i jeszcze próbował coś zdziałać, ale mu się to nie udało. Dziś mafia wydała wyrok na Everlastinga. Pozostali przy życiu: 1. Lepkie Paluszki23 2. Ktoś 3. Nix 4. Mystically mad WAŻNE: Jutro nie mam możliwości poprowadzić gry, dlatego też głosowania (zarówno miasta jak i mafii) zostają przesunięte na niedzielę. Godziny pozostają te same. |
KtoŚ i lepkie paluszki sĄ w mafii!
Nie ma opcji! :d |
Nie wiem co powiedzieć XD
|
Damy rade :)
|
Żeby już bardziej nie przedłużać agonii miasta... dziś z rąk miastowych zginął Nix.
Wyniki glosowania: 1. Lepkie Paluszki23 - Nix 2. Ktoś - Nix 3. Nix 4. Mystically mad – LepkiePaluszki23 Tym samym mafia wygrała! Cattanim w tej edycji był właśnie Nix. Co ciekawe już pierwszej nocy mafia rozważała jego zabicie ;). Dzięki wszystkim za zabawę ;)! |
Hura!!!!! Wygraliśmy :D :D
|
Gratuluje mafii :)
|
Cytat:
Dziękuję :) |
haha, udało nam się :D
PRZECIEŻ OD POCZĄTKU MNIE PODEJRZEWALIŚCIE pozdrawiam Skromka i Lunę, no i Lepkiego oraz Ciastka za prawo Jungli aaa, no i Shivera 3 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:12. |