![]() |
Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir
Jak się przyjrzeć, to faktycznie przypomina klona :O
"Oryginalna" ma chudszą twarz... |
Cytat:
|
może klon podszył się pod prawdziwą Bellę i coś zrobił i prawdziwa musiała się ukryć, a na mleku jest list gończy :)
|
@up : Nie popadajmy w paranoje ,przecież klon nic nie ma z HISTORIĄ zaginięcia Belli. To nie żadna poszlaka, tylko popdpucha żeby Dziwnowo było bardziej dziwne i niby "rozwiązanie zagadki" bo twórcy nie sądzili , że ktoś wda się w szczegóły...
|
Ale mogło być tak, że Bella znalazła kogoś, kto był do niej bardzo podobny. Powiedziała klonowi, żeby zastąpił ją w domu na jeden dzień, bo ona chciała "niepostrzeżenie" pójść do Dona. Niestety tam porwało ją UFO...
|
Ogólnie to moim zdaniem poszło o pieniądze, bo jak nie wiadomo o co chodzi to jak zwykle o kasę. A może Bella chciała uciec bo męczyła ją rutyna, chciała rozrywki i poprosiła aby ktoś udawał ją w Dziwnowie.... Ale Bella z sims 2 i sims 1 to teraz jakby 2 inne osoby ...
|
według mnie to prawdziwa Bella (na opakowaniu), ponieważ ma klon ma całkiem inny nos.
|
A według mnie to jak Sim czy Simka mogą knuć takie intrygi, że niby zamiana, niby ucieczka? Przecież nie mamy takich opcji dostępnych w grze, więc jak Bella Ćwir mogła powiedzieć swojemu klonowi żeby ta ją zastąpiła? :| Myślę, iż na opakowaniu mleka jest ta prawdziwa Bella, no bo "poszukują jej", dlatego też umieścili tam niewyraźną, ale prawdziwą podobiznę Belli.
|
skoro mówisz, że simy nie mogą knuć intryg to chyba ogłoszeń też nie mogą dawać ....
Zresztą simsy to gra taka aby tworzyć własną telenovelę ... |
Dziurawiec ma racje..Simsy to nie jest telenowela tylko "symulacja ludzkiego życia":P
A ogłoszenie to jest jedna z "poszlak" tak samo jak pomnik Belli , Bella w balonie itp. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:14. |